*

pasi majuri grab them by the balls, heart and mind will follow

Kaikki blogit puheenaiheesta Ohjusisku

Kykeneekö Pohjois-Korea torjumaan amerikkalaisten hyökkäysohjukset?

Otsikko on hyvin poikkeava läntisen median valtavirrasta, joka on keskittynyt vain uutisoimaan yhdysvaltalaismarionettina tietovirtaa, jossa Pohjois-Korea kehittää vain hyökkäysohjuksia - kohteena erityisesti Japani ja USA!

 

Pohjois-Korea tulossa tiensä päähän, jenkkien laivaston iskuosasto matkalla

Al Shayratin ohjusiskun jälkiä vielä siivotaan, kun Trump laittaa uutta tehtävää vireille. USA:n laivaston iskuosasto Strike Group 1, lentotukialus USS Carl Vinson aluksineen, on saanut määräyksen lähteä Singaporen satamasta Korean niemimaan alueelle hengailemaan. Kun iskuosaston määräys tulee vain päiviä Syyrian iskun jälkeen, voi perustellusti epäillä, että kohta sataa rautaa myös Pohjois-Koreassa. Säätiedotus ei siten lupaa auringonpaistetta niemimaalle. 

Päivä jolloin Venäjä tunsi olevansa mitätön

Trump teki sen, mikä Obaman piti tehdä Syyriassa jo 2013, kun Syyriassa edellisen kerran iskettiin sariinilla siviilejä vastaan. Obama epäröi ja jätti puuttumatta tilanteeseen, minkä seurauksena Putin vei joukkonsa Syyriaan ja alkoi tuhota maata yhteisvoimin Assadin kanssa. Putinin pullistelut Syyriassa on nyt vähäksi aikaa pullisteltu, kun kaupunkiin saapui uusi sheriffi.     

Usan isku Syyriaan

Usa iski Syyriaan armeijan kohteisiin vähintäänkin kyseenalaisin perustein. Kuten on todettu Syyria käy sotaa käytännössä länsimaiden tukemia kapinnallisia vastaan usealla rintamalla ja tällä hetkellä Syyrian hallinnon joukot ovat niskan päällä Venäjän tuella.

Oli Syyria syyllinen kaasuiskuun vai ei, tosiaasia on se että Usa viittasi kintaalla kansainvälistä oikeutta iskemällä Syyrian ilmavoimien tukikohtaan.

Mitä iskusta seuraa ?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä