pasi majuri grab them by the balls, heart and mind will follow

Venäjältä tuleva raha, eräänlaista valtionrahoitusta tämäkin

Kun seuraavan kerran mietitte miten Venäjän valtio rahoittaa Suomessa olevia hyödyllisiä idioottejaan, suunnatkaa katse demareiden vaikutusvaltaisiin johtohenkilöihin.

Enää ei tarvitse miettiä, miksi Suomessa tietyt tahot vouhkaavat Venäjän puolesta, ja mistä puolueesta ovat peräisin suurimmat Venäjä-ystävät. Ei tarvitse myöskään ihmetellä, miksi Venäjän viesti Suomelle parhaasta sotilaallisesta liittoutumisratkaisusta on niin tuttua tiettyjen tahojen poliittisessa liturgiassa.   

Päivän Kauppalehti uutisoi Paavo Lipposelle Venäjältä jälleen tulleista rahavirroista Nordstream-hankkeen konsultoinnista. Lipposen Gazpromilta saamat palkkiot eivät ole ihan pikkurahaa: Hänen konsulttifirmansa on tahkonnut jo vuosia muhkeaa tiliä vuosittaisilla noin 250.000 euron liikevaihdoilla. Liikevoitto Lipposen konsulttifirmalla on ollut viime vuosina 130 - 170.000 euron luokkaa ja firmalla löytyy varoja lähes puolen miljonan verran. Valitettavasti Kauppalehti ei kerro paljon rahaa on saatu nimenomaan Gazpromilta mutta kyse tuskin on kolikoista.

Demareiden puoluesihteeri Antton Rönnholm, joka on tällä hetkellä ehdolla Europarlamenttiin, sai Venäjältä vuosina 2011-13 palkkioina lähes 200.000 euroa. 

Älkää siten ihmetelkö miksi Lipponen jyrähtelee säännöllisin väliajoin siitä että Venäjää ei ymmärretä tai että Venäjä-vastaisuus ei ole viisasta. Ymmärrän näkökannat hyvin koska Venäjä-vastaiset tuskin saavat Venäjän valtioyhtiöltä rahaa. Rönnholmkaan jostain syystä ei näe Venäjää uhkana ja yhteiseurooppalaista armeijaakaan ei kannata hänen mielestään perustaa.

Persujen hyödyllisillä idiooteilla lienee jotain opittavaa siitä, miten Venäjältä saa revittyä rahaa suokuokalla ja ihan julkisesti.  

 

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/paavo-lipponen-teki-jalleen-muhkean-t...

 

     

  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

13Suosittele

13 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (25 kommenttia)

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Hyökkäys on paras puolustus. Demarien Eero Heinäluoma oli tukehtua tuohtumukseensa kun hänelle mainittiin Lipposen ja Rönnholmin suhmuroinnit Venäjän kanssa.
Olisihan se "tutkivalta journalismilta" isänmaallinen teko perkata esille ne Suomalaiset ja miksei eurooppalaisetkin entiset ja nykyiset valtiomiehet ja poliitikot, jotka toimivat Venäjän projekteissa hridän laskuunsa. Taitas löytyä muitakin kuin Le Pen ja Salviini.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Omalla listallani Heinäluoma lukeutuu Venäjän hyödyllisiin idiootteihin. Erona Lipposeen ja Rönnholmiin näyttää olevan se että hän ajaa Venäjän agendaa Suomessa ilmaiseksi. On varmasti olemassa parempiakin termejä kuvata Heinäluoman toimintaa kuin typerä mutta se saa kelvata. Halonenhan sai sentään kissan.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Asia on juuri näin. Ainut keino päästä eroon näistä näkymättömistä riippuvuuksista olisi Suomen hakemus pääsystä Naton jäseneksi. Muuten ns. vanhojen puolueiden Venäjän asiamiehet saavat hääriä loputtomiin.

Tietenkin Moskovasta voisi lentää paljon sontaa ns. vanhempien suomalaisten valtiomiesten päälle, mutta kyllä tilanne ajanpäälle sitten rauhoittuisi näiden em. eläköityessä.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Lipponen kun jyrähtää Halla-aholle "Harashoo" sivari Jussille tulee allelasku.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Lipposen johtamistapa on ainakin itselleni tuttu männä vuosilta. Tyypin murahdukset aiheuttaisivat itselleni vessakäynnin korkeintaan sen takia että joutuisi nauramisen vuoksi hakea paperia silmien pyyhkimiseen. H-a: sta en osaa sanoa.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Lipposesta ei enää ole jyrähtelijäksi, toinen jalka kun on jo siellä toisella puolella.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Tuleva hallitus todennäköisesti alkaa "normalisoimaan" Venäjä suhteita, kuten perinteisesti on ollut tapana ja Nato kielteisyys, koska Venäjä.

Rikostukijoilla olisi tuhannen taalan paikka alkaa tutkimaan laajamittaisesti, miten paljon Venäläinen rupla kulkeutuu eri järjestöjen kautta vaalirahoitukseen.

Käyttäjän kostiainenpertti kuva
Pertti Kostiainen

Syytä olisi tutkia kun eräitä on syytetty ilman mitään todisteita.

Lipponen on siitä hyvä konsultti että näemmä kukaan ei siltä uskalla mitään kysyä.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Onneksi yksi venäläisten miljoonilla rahoittama kansanedustaja sentään myi joukkueensa Jari Kurrille, joka epäilemättä ei yhtään toimi bulvaanina.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Jokereiden tapauksessa raha liikkuu toiseen suuntaan eli Venäjälle.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Meinaatko että suomalaiset rahottaisi oligarkkeja?

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri Vastaus kommenttiin #10

Ainakin Harkimo, jos pitää paikkansa että hän osti oligarkit ainakin näennäisesti ulos Jokereista.

Kurri ei lähde paikkaamaan Jokereiden karmeita tappioita omista rahoistaan vaan hän todennäköisesti tukee Jokerien Venäjä-touhuiluja taustalta ja joku muu edelleen kuittaa tappiot.

Onhan kuvio melko erikoinen kun jatkuvasti tappiota tekevä venäläisomistuksessa oleva yhtiö ostetaan ulos ja suomalainen ostaa jatkuvasti Venäjällä karmeaa tappiota tekevän yrityksen ja yritys jää touhuilemaan Venäjälle vielä vuosiksi. Voihan sitä tietysti uskoa että venäläiset vain rakastavat Jokereita ja maksavat tästä ilosta vuosittain miljoonatappioita ilman vastapalveluita.

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Olisi hyvä kun joku kunnon toimittaja penkoisi esille näitä

Toki helpompaa on heitellä epämääräisiä persujuttuja sen kummemmin tutkimatta

Ilkka Huotari

Persuista ei ole muuta, kuin salaliittoteorioita, kun SDP:stä on mustaa valkoisella. Silti täällä jauhetaan päivittäin PS:n imaginäärisistä "Venäjä-yhteyksistä" ...

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Ehkäpä näillä palstoilla kuitenkin enemmän kiinnitetään huomiota tiettyjen persujen Venäjä-nuolentaan joka on joskus härskimpää kuin punakone SDP:n jäsenillä.

Siinä samaa mieltä että persujen saamista rahoista Venäjältä ei ole näyttöä.

Pitää vain toivoa että täällä ei paljastu paikallista FPÖ-ääliötä kuten Itävallassa kävi. Helppo veikata että jos persu paljastuisi vehkeilystä Venäjän kanssa, moni itkisi näillä palstoilla onnesta. Demarin tai kommarin paljastuessa riittäisi anteeksipyyntö ja asia todennäköisesti olisi kuitattu.

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Demarin tai vaikkapa vasemmiston kohdalla asia tuntuu olevan ok.

Sitä parempaa korruptiota ?

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Demarin tai vaikkapa vasemmiston kohdalla asia tuntuu olevan ok.

Sitä parempaa korruptiota ?

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

No pari äärivassaria täällä ainakin on, jotka tosiaan itkisivät onnesta jos joku persu kiinni tuosta jäisi. Kyllä pukkaisi blogia ja salaliittoteorioita nähtäisiin.

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

Kyllä Nordstream on Saksan käsissä ovat tunnetusti tarkkoja rahasta.
Heti kun USA-kaasu on halvempaa Nordstream lakkaa.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

Blogisti sekoittaa puurot ja vellit keskenään eli puolueet ja yksityishenkilöt.

.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Sekoittaako? Toinen henkilöistä vaikuttaa demareissa taustalla ja toinen paalupaikalla. Molemmat touhuavat myös julkisesti demareina.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen

Onko kaimalla esittää jotain näyttöä siitä että Lipponen yrittäisi vaikuttaa SDP:n politiikkaan, ajaakseen Venäjän etuja ja Rönnholm tekisi samaa puoluesihteerinä?

Käyttäjän pakanapoika kuva
Torsti Karuranta

Jotain hyötyä siitä Venäjän nuoleskelemisessa ja lipomisessa on ollut, koska eivät äsken viitsineet edes maalia tehdä ja saivat nähdä kuka Mörkö on.
Kumpa joku nuolisi kanadalaisiakin..

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Eikös Kanada ole jo löylyä saanut? Nyt oli Venäjän vuoro.

Käyttäjän pakanapoika kuva
Torsti Karuranta

Kanada vasta lämmittää saunaa, että on huomenna kelpaa löylytellä. Ruotsalaisten löylyt tiedetään. Ja venäläisissä saunoissa itketään kuorossa turpalöylyä ja vodkaakin saattaa lorahtaa sen verran, ettei pronssimitalikaan välttämättä kiinnosta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset