pasi majuri grab them by the balls, heart and mind will follow

Vasemmistolaiset anteeksipyytelijät

Ei päivää ilman anteeksipyyntöä. Vasemmistoliiton Dan Koivulaakso on jäänyt kiinni housut nilkoissa vanhoista kirjoituksistaan. Sori siitä ja hommat jatkuvat Säätytalolla.

Eilisen Kalevan mukaan Koivulaakso on ilmeisen vihaisena kolmekymppisenä ihannoinut poliittista väkivaltaa ja vielä vuonna 2009 kutsunut poliiseja räikeän rasistisiksi ja natseja suojeleviksi sioiksi. Pasifismikin on kuulemma ollut  vakava mielenhäiriö ja keskustelun sijasta piti pyrkiä jatkuvaan kamppailuun. Koivulaakso pahoitteli tekstejään ja nyt kaikki on hyvin, myös Vasemmistoliitossa. On hienoa, että typeriä wannabe-anarkistimielipiteitä esittänyt kaveri on valaistunut.

Koivulaakso vetää Säätytalolla hallitusneuvotteluissa "Turvallinen oikeusvaltio Suomi" -nimikkeen erästä alatyöryhmää. Jokainen voi päätellä, tulivatko Koivulaakson törkykirjoittelut ja todella typeräluonteinen väkivaltaihannointi Vasemmistoliitolle ja Li Anderssonille yllätyksenä. Andersson ei halunnut vastata IL:n kysymykseen siitä, tuliko Koivulaakson tausta yllärinä. Veikkaan että Koivulaakso ei kertonut taustastaan mitään vasureille kun lähti henkisesti muuttuneena miehenä Säätytalolle. Mitä tämä taas kertoisi Koivulaaksosta, kukin tulkitkoon sen itse.

Ihailtavan vähän päivälehdet ovat Koivulaakson tapaukseen tarttuneet. Koivulaaksolta voisi silti vielä kysyä, miksi hän piti poliiseja räikeän rasisteina ja natseja suojelevina sikoina. Miten poliisi on kymmenessä vuodessa muuttunut ja ovatko mielenosoituksissa väkivaltaisesti riehuvat vasemmistolaiset ääliöitä, jotka pitää ottaa kiinni ja asettaa vastuuseen rikollisesta toiminnastaan? 

Nyt kun meillä on henkisen muutoksen läpikäynyt Koivulaakso vetämässä työryhmää, itselläni on selvästi huojentunut olo. Olisihan se noloa, että kolmekymppisenä koettu henkinen valaistuminen olisikin feikkiä.       

 

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/40da4c2b-8e76-4699-a3f6-fcb215da46f4

https://www.verkkouutiset.fi/kaleva-saatytalon-oikeusryhman-vetaja-myont...

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

30Suosittele

30 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (33 kommenttia)

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Nyt muistuu mieleeni Hertta Kuusinen ja Aimo Aaltonen. Heidän perintönsä näyttää elävän...

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Eix Dankku oo ihan oikeassa tai siis ehkä six lehdet eivät ole kiinnostuneet? :D

https://www.youtube.com/watch?v=X4hFfmqI1LA

Mitä sitä pyytelemään anteeksi.

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Anteeksipyyntö voi olla virheidensä tai rikostensa tunnustaminen ja myöntäminen.

Anteeksipyyntöä on kuitenkin 'nykyfalskissa' armonanelussa alettu hyödyntää eräänlaisena uskonnollisena riittinä.

Anteeksipyyntö ei vapauta rikoksesta, mutta saattaa toimia ulospäin hyväksyttävänä nöyrtymisenä.

Joka sekään, isossa kuvassa, ei anna parhainta kuvaa ihmisestä, joka nahkansa pelastaakseen, käyttää anteeksipyynnön oikeutusta, voidakseen jatkaa tiellä, jonka esteenä mahdolliset virheet tai rikokset ovat.

Ohessa aiheeseen liittyvä kirjoitukseni.

http://mirjamiparant1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/234...

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Anteeksipyyntö on tietysti paikallaan jos on törttöilty mutta itseäni kiinnostavat enemmän teot. Kun nämä törkykirjoittajat teoillaan irtautuvat entisistä taustaryhmistään ja alkavat toimia vastoin aiempia oppejaan, aletaan puhua asiasta. Sori siitä on itselle turvallisempaa kuin vanhojen ryhmien toiminnan arvosteleminen tai jopa tuomitseminen. Koivulaaksolta ei kuultu kuin lähinnä pahoittelut.

Yleensä entisistä kiihkoryhmistä on vaikea irrottautua jo pelkästään sen takia että ryhmäläisillä voi olla törttöilijöistä rankkaa materiaalia tarjolla kaikille kiinnostuneille jos törttöilijät asettuvat vastapuolelle. Jos materiaalia löytyy, törttöilijät ovat alttiita kiristykselle ja painostukselle.

Koivulaakson ei ole juuri tarvinnut vastailla ikäviin kysymyksiin mitä voi taas ihmetellä. Ehkä arvopohja on anteeksipyynnön jälkeen kunnossa. Joku hölmömpi voisi kuvitella että puoluetausta oli möläyttelijällä väärä.

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Pasi,

on hyvä tunnistaa, että Vasemmistoliitto on pyrkimässä valtaan ja on siten vastuussa myös osallisistaan.

Olettaisin, että yksikään valtaanpyrkijä, ei pääse pakoon menneisyyttään.

Miten kukin puolue on valmis tukemaan hairahtuneitaan, on puolueiden vastuulla.

Henkilön painoarvo puolueelle vs. haittatekijät, lienevät merkittävimmät.

Jone Virtanen

Olen tavannut herran kerran elävänä Helsingin yössä. Linei noin 10 vuotta sitten Luulin häntä puheidensa perusteella aluksi skinheadiksi, kunnes mukana ollut kaverini valisti minua hänen poliittisesta taustastaan. Änni oli kova ja puheet vieläkin kovemmat. Niitä oli helppo seurata vierestä. Ja tämä kaveri on mukana väsäämässä hallitusta Suomelle. Antakaa mun kaikki kestää!

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Tiedä vaikka pääsee Toveri vielä sisäministeriksi. Onhan meillä ollut kommunisti ennenkin sisäministerinä nimittäin Yrjö Leino.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Kauheeta. Kyllä nyt olen niin järkyttynyt.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Kuka tahansa on: Meneehän kaikki pahasti pieleen. Ensin Vehkoo, sitten al-Taee, äsken Pennanen ja nyt taas uusi törttöily.

Jos mainituilla olisi eräs tietty puolue taustalla, voi sitä kiljunnan, jopa riemunkiljunnan, määrää.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Älä nyt Pasi taas tuollaisia.

Persut on persuja, mutta nämä mainitsemasi henkilöt ovat fiksuja ihmisiä ja kaikki pelkästään hyvän asian puolesta.

Jos tällaisten hienojen ihmisten taustoja pengotaan ja aletaan rajoittamaan heidän kaltaisten maailmaa parantavien hyvisten toimia, niin kyllä siinä riemunkiljunta muuttuu tuskanhuudoksi, kun kaikenmaailman altrightit ja bannonilaiset alkavat hyppiä pöydille.

Joten ennemminkin tulisi rohkaista, kuin kritisoida heitä.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen Vastaus kommenttiin #15
Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen Vastaus kommenttiin #15

En erityisemmin diggaa tuota antifa-porukkaa, mutta olen huomannut että vasemmistolaiset pyytävät anteeksi typeriä puheitaan, persut sensijaan eivät. Johtunee siitä, että tuolla vasemmalla puolella räikeä vihapuhe ei kuitenkaan ole hyväksyttyä, persuissa se sensijaan on suorastaan sulkka hattuun.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri Vastaus kommenttiin #29

Vasemmistolaiset kuuntelevat paremmin mediakonsulttejaan jotka kirjoittavat vastaaviin tilanteisiin selviytymisoppaita. Ikivanha oppi on että jos jäät kiinni ikävästä asiasta:

1. Tunnusta heti
2. Pyydä anteeksi
3. Kerro mitä aiot tehdä jatkossa

Persuille tuntuu olevan aika sama miten he tilanteen hoitavat mutta vasurit toimivat ohjeiden mukaan ja siten minimoivat vahingot. Vertaapa tapauksia Ano Turtiainen ja Koivulaakso. Kun punavihertoimittajat käytännössä riemunkiljahtelevat vain persujen törttöilyistä, on helppo haudata Koivulaakso ja muut äsken esiintulleet omat ikävät tapaukset mappi ööhön.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #30

Kun otamme huomioon, että mediakonsultit ovat varmasti kolkutelleet ovea Pikkuroballa jokaisen kohun jälkeen, herää kysymys miksi perussuomalaiset eivät opi. Eivätkö he kuuntele ammattilaisia, vai eivätkö he ymmärrä kuulemaansa?

Se etteivät punavihertoimittajat kiljahtele ilosta enää kun joku myöntää, katuu ja pyytää anteeksi, johtuu siitä etteivät he potki maassa makaavaa. Toisin kuin Koivulaakso hengenheimolaisineen. Ne jotka yrittävät kanveesista aina vain pystyyn, saavat uusia iskuja osakseen.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #29

Jospa persut miettivät etukäteen mitä tekevät, ettei tarvi pyydellä jälkeenpäin anteeksi.
Demareissa ja vassareissa toimitaan ensin ja jälkikäteen katsotaan mitä sattui tulemaan... jos sattui vähän roiskumaan, niin pyydetään anteeksi ja uudella vauhdilla eteenpäin.

Toisten mielestä persujen teot vaatisivat anteeksipyyntöjä, mutta itse he näkevät nämä tietoisesti tehdyiksi oikeellisiksi toimiksi... mitäpä sellaisia anteeksi pyytelemään.
Ja jälki on tällaista.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

Miten tulisi ymmärtää Bernard Baruchin mielipide: ”Yksilönä jokainen ihminen on siedettävä järkevä ja kohtuullinen; joukon jäsenenä hänestä tulee heti pölkkypää.” Eli jos on pölkkypää jo yksilönä mihin mittoihin tämä ominaisuus kasvaa yksilön liittyessä joukon jäseneksi?

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Hyi sinua pahaa rasistifasistia kun tälläistä kirjoittelet

Nyt kyllä mieleni pahoitan =)

Oikeasti hei on kyllä kipeätä miten toiset tuomitaan ja toiset nostetaan jalustalle samanlaisesta pas...ta

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #26

Kuka on nostanut jalustalle? Äijähän on täysi vitsi, aina ollut. En keksi hänestä muuta hyvää sanottavaa, kuin ettei sentään kirjoittele uskovansa ihmisen tappamisen tuovan hekuman tunteen.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Muistelenkos oikein, kun muistelen lukeneeni uutista jonka mukaan Dan Koivulaakso on ollut Saksassa mielenosoituksessa, joka ryöstäytyi mellakaksi. Vuosi oli 2017 eli varsin tuoretta "tavaraa".

Kyseessä näyttää olevan tämä sama G20 mielenosoitus, josta kirjoittaa US tässä;
https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/224885-hampurin-...

Siellä oli edustettuna juurikin vasemmistoliiton nuorten osastoa.
https://www.ksml.fi/ulkomaat/Vasemmistonuorten-var...

IS:n kirjoituksen mukaan todellakin Dan Koivulaakso on osallistunut Saksan mellakointiin. Miten Li Andersson voi ottaa ko. henkilön oikeudelliseen työryhmään hallitusneuvottelussa?
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005285070.html

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Tässä Dan taitaa olla Tanskassa hulinoissa mukana.... vähän kauempaa historiasta.

https://www.youtube.com/watch?v=2Z17r9jUTEc

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi

"Veikkaan että Koivulaakso ei kertonut taustastaan mitään vasureille kun lähti henkisesti muuttuneena miehenä Säätytalolle."

Jos nyt yhtään on Koivulaakson edesottamuksia seuraillut (ei tarvitse mennä tätä palstaa pidemmälle), niin on melko lailla selvää että tausta on ollut hyvin tiedossa koko ajan.

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Tottakai, tausta on ollut tiedossa.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Tottakai kaikki menneet toilaukset on ollut Li:n tiedossa.
Hehän olivat kuin paita ja perse vuosikymmenen alussa.

Koivulaakso joutui vähän sivuraiteelle puolueessa, kun oli liian äärivasemmistolainen ja lähellä anarkisteja.
Li otti vähän pesäeroa ja hänen uransa lähti toiseen suuntaan... puheenjohtajaksi.

Tuskin kaveruus on missään vaiheessa kuitenkaan loppunut vaikkeivät julkisuudessa yhdessä olekaan esiintyneet.
Kirjoittivathan he yhdessä kirjankin.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

On on, sillä Koivulaaksohan on Li Anderssonin vanha hyvä tuttu.

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Vasemmistopiirien ulkopuolella Daniä on aina pidetty pellenä ja hänen väkivaltauhkauksensa suhteutettuna hänen fyysiseen olemukseensa aiheuttavat lähinnä huvittuneisuutta.

Danin voima- ja väkivaltafantasiat eivät koskaan olleet salaisuuksia, itse tiesin Danin puuhista jo vuonna 2011. En usko, että hänen kirjoituksensa olivat tuntemattomia Vasemmistoliitolle, eihän hän ole niitä mitenkään yrittänyt peitellä. Muutenkin Vasemmistoliitossa on jo pitkään toiminut äärivasemmistolainen anarkistien tukiryhmä, jonka tarroja jopa Li on pitänyt läppärinsä näytön "selässä". Tämä posse tukee vähintään hengessä anarkistien väkivaltaisia mielenosoituksia, kuten 612-vastamielenosoitukset tai Kiekkovierailijat Tampereen Linnan Juhlissa v. 2013. Lisäksi Dan kavereineen ovat jo pitkään huudelleet salaliittoteorioita, joiden mukaan Suomea hallitsee rasistien ja porvareiden kerho, jota suojelee poliisin väkivaltakoneisto.

Lähinnä ihmettelen että kenen mielestä oli hyvä idea ottaa Dan hallitusneuvotteluihin, varsinkaan puhumaan poliiseista ja oikeusvaltiosta. Yhtä fiksua kuin ottaa uusnatsi suunnittelemaan synagogan kuntosalin suihkutiloja.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Toivotaan että joku ammattitoimittaja kiinnostuu selvittelemään. Ei siis toimittaja vaan osaava sellainen.

Käyttäjän MikaLehtonen kuva
Mika Lehtonen

Li Anderssonille Koivulaakson mielipiteet ovat tuttuja ja hän jakaa ne riippumatta siitä, mitä hän sanoo. Ainakin muutama vuosi sitten Anderssonin läppärin kannessa komeili Antifan tarra. Antifahan on suoraa toimintaa kannattava vasemmistomilitanttinen anarkistijärjestö.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Siinä poseeraa puheenjohtaja antifan logo läppäriä koristamassa

http://i.imgur.com/kEhZtJ2.jpg

Kovasti julkisuudessa kieltää tukensa Antifalle, vaikka mainostaa liikettä työkaluissaan.
Tietysti onhan sen tarran voinut siihen laittaa joku muukin... pyytämättä ja yllättäen

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Jospa jokaisessa vasurissa asustaa pieni wannabeanarkisti. Kun itseltä puuttuu rohkeutta, iloitaan muiden aikaansaannoksista.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #23

#23

Aikalailla näin.

Jos oletettavaa urakehitystä haittaisi isomman tuen osoittaminen, niin pieni tarrakin voi olla riittävä kertomaan että "olen hengessä mukana".

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Al- Taee on lehtitietojen mukaan siirtynyt avohoitopotilaaksi joten sairaalapaikka olisi ilmeisesti vapaana, jos akuutti tarve ( Vasemmistoliitto) vaatii julkisuudesta katoamista.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Danille kun laittaa tilille saldoo, unohtuu aate ja väkivaltainen mielenlaatu :D

Käyttäjän haapaniemi74 kuva
juha haapaniemi

Voi Li minkä teit

Dan koivulaakso ei tee itse rikoksia.
Rikokseen yllyttämisestä hän ei myöskään jää kiinni.
Hyväuskoiset teinit hän kyllä uhraa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset