pasi majuri grab them by the balls, heart and mind will follow

Voitto tuli, vai tuliko?

Demareiden Rinne yritti eilen villitä joukkojaan "voitto tuli eiks jeh" -huudoillaan mutta lähinnä touhu näytti huonolta Kummeli-vitsiltä. Vasemmistoliiton Andersson ei vienolla kiljunnallaan pystynyt yhtään parempaan.

Voittiko vasemmisto mitään, ja jos voitti, mitä?

Vastaus on vähän tyly mutta lähellä oikeaa: Sorry vasurit, ette voittaneet mitään. Pääsitte kokeilemaan, miten leikata ihmisiltä yhä huononevassa taloustilanteessa. Jos paketti pysyy kasassa, neljän vuoden päästä olette suurimpia häviäjiä ja valehtelijoita. Leikkauksia on siis tiedossa, tämän hetken länkytyksestänne huolimatta.

Niin Rinne kuin Andersson vetosivat voitossa vuoteen 1999. Demareiden äänisaalis armon vuonna oli Wikipedian mukaan reilu 612.000, Vasemmistoliiton 291.000. Äänet toivat demareille 51 paikkaa ja pikkuvasureille 20. Vuonna 2003 vasemmisto oli voimainsa tunnossa ja äänisaalis oli yhteensä jopa 950.000. Onneksi kansalla on järki pikku hiljaa alkanut voittaa vaikka hölmöjähän täällä edelleen ollaan, kuten vasemmistolle ja väyrysläisille annetut äänet osoittavat. 

Eilen, kun äänet oli laskettu, demareiden äänisaalis oli 545.000 ja paikkoja napsahti 40. Pikkuvasureille ääniä tuli 251.000 ja paikkoja 16. Vuodesta 2003 lähtien pääsuunta vasemmistolla on ollut selvä joten huoli pois, ihmiset. Kun vanhusten puolue SDP ja kommunismin raunioille rakennettu Vasemmistoliitto pääsevät hallitukseen hääräämään, he vetävät mukanaan kaikki osallistuneet. 

Ei siten kannata tunkea hallitukseen jos ei ole ehdoton pakko. Annetaan vasureiden näyttää miten törttöillään huolella. Palkintoa odotellessa. 

 

 

  

 

            

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Sä oot vaan katkera :)

+15 paikkaa vasurit, vihreet ja demarit.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Hehheh, eniten tässä olen katkera Väyrysen puolesta. Selvä vaalivoitto vietiin häneltä mediapelillä.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Totta kyllä, ja samalla vietiin maan kiivain Nato-vastustaja.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Eiks enempää ku 15?

Johan persut yksin sai +22

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Mihin verrattuna?

Laksutapa on yleensä edellisiin eduskunavaaleihin, persuista lähti osa, mutta lasketko siis siitä ajasta, vai vuodesta 1995 :)

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #7

Voihan sitä laskeskella miten halyaa, mutta vaalien alkaessa persuilla oli 17 edustajaa.

Oli entiset vaalit mitä oli.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Yksityinen iso raha lähti jo Suomesta pakenemaan ja suursijoittajat harkitsevat vähemmän veronhimoisiin maihin siirtymistä .

Taantuma tilattu .

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset