pasi majuri grab them by the balls, heart and mind will follow

Hyödylliset idiootit Kremlin asiaa ajamassa

Persukansanedustaja Packalen ei blogissaan pitänyt kommentistani, jossa pidin häntä lausuntojensa perusteella Kremlin hyödyllisenä idioottina.  Faktaa on, että Kremlin propaganda keskittyy tiettyihin tutkittuihin valheisiin ja väitteisiin, joita tietyt henkilöt toistavat ja levittävät.

Henkilöitä voi perustellusti kutsua Venäjä-trolleiksi tai Kremlin hyödyllisiksi idiooteiksi, jos kyse on selvästi politiikkaan vaikuttamisesta Kremlin agendalla. Packalenin kohdalla kyse on Venäjää typerästi mielistelevästä politiikasta.

Kremlin yleisimmät valheet ja väitteet: 

EU: Järjestö on USAn käsikassara ja suunnattu Venäjää vastaan. EU on heikko ja viittä vaille kaatumassa. EU on syypää Ukrainan tapahtumiin. EU on syypää hallitsemattomaan maahantuloon, myös Suomen itärajalla. Suomi on EU:n talutusnuorassa.

Nato: Aggressiivinen hyökkäysjärjestö, joka tavoittelee hyökkäystä Venäjälle. Tässä tavoitteessa se laajenee Venäjän rajoille. Suomen tulee pysyä poissa koska Venäjä on ystävä, hyvä kauppakumppani eikä Venäjää saa ärsyttää, koska se saattaa sen takia joutua hyökkäämään Suomeen. Natoon ei tule liittyä, jotta Venäjän ei tarvitse hyökätä tänne. 

Ukraina: EU ja CIA aiheuttivat vallankumouksen minkä takia Venäjän piti ottaa ymmärrettävästi Krim asevoimin haltuun. Itä-Ukrainassa ei ole venäläissotilaita eikä Venäjä ole sekaantunut Ukrainan sisäiseen kriisiin. Malesialaiskoneen alasampuminen on mysteeri eikä Venäjä ole sekaantunut asiaan taikka tätä ei ole tuomioistuimessa todistettu.

Salisburyn myrkytystapaukset: Venäjän sekaantumisesta ei ole mitään näyttöä eikä tätä ole todistettu tuomioistuimessa.

Suomi: Ei ole todistettu että Venäjä vaikuttaisi Suomessa, Venäjä-trolleja ei ole olemassa eikä Venäjällä ole keskuksia, joista trollataan keskitetysti. Putinia ja Venäjää kritisoivat ovat russofobeja ja tai natokiimaisia.

Venäjä: Putin on taitava johtaja josta tulee ottaa oppia. Hänen operaationsa ovat loistavia voittoja lännen mädännäisyyttä vastaan. Venäjä toimii ylipäätään älykkäästi ja se on voimakas. Venäjä vain toimii pakon edessä kansan hyväksi ja lännessä ei tätä ymmärretä.   

Talouspakotteet: EU:n asettamia ja turhia. Venäjä on ystävä ja Suomen hyvä kauppakumppani ja Suomen tulee toimia pakotteiden poistamiseksi. Pakotteet eivät toimi eivätkä vaikuta Venäjään.

Tunnistitko itsesi? Kaikki edellä mainitut aiheet ovat tutkitusti Kremlin tuotteita ja levittämiä. Jos löysit itsesi muutamista kohdista, on aihetta miettiä kenen juttuja ajaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

27Suosittele

27 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (44 kommenttia)

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

En miekään. Jostain syystä täällä Suomessa on paljon russofobeja, vaikka sodista on jo aikaa. Itse olen kuolleitten sukulaisteni puolesta antanut anteeksi ja jatkanut elämääni. Niin tulisi muidenkin tehdä. NykyRyssä on meidän naapuri, ei vihollinen.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Timo Nenonen, pitikö sun heti tulla ilmottautumaan :D

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #15

Timo Nenonen myös kertoi että äänesti persua. http://timonenonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/273447...
Pasi Majurin blogi saa todistajat paikalle.
Persut on uusi Kepu. Mutta siinä missä Kepu oli suomalainen ilmiö PS on osa kv- liikettä.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Taisi tuo poistaa kaikki kommentit, joissa oli vähänkään mitään negatiivista. Heikko mies.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Huvikseni tsekkasin kaverin historiaa asian tiimoilta ja huomasin miten mopo on lähtenyt hänellä keulimaan. Yhä useampi media on lähtenyt ihmettelemään Packalenin Venäjä-kumarruksia. Mikä lie miehelle tullut.

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Youtubesta kannattaa katsoa kun KGB agentti Yuri Bezmenov selittää miten hyödylliset idiootit ammutaan sen jälkeen, kun he ovat tehneet tehtävänsä https://www.youtube.com/watch?v=vLqHv0xgOlc

Käyttäjän pietarituominen kuva
Pietari Tuominen

Olisi hyvin valaisevaa, jos tekisit samanlaisen listan siitä, mitkä väitteet ovat USA:n vastaavalla tavalla markkinoimia? Entä mitä väitteitä Kiina markkinoi? Entä EU? Kaikilla mailla on jokin agenda, jota he tahtovat ajaa muihin maihin. Suomi esimerkiksi ajaa ulkomailla ihmisoikeuksia ja ilmastonsuojelua.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Olisi varmasti valaisevaa mutta ongelma on etten pidä muita toimijoita Suomelle uhkana. Kiina, USA ja EU ovat suuria mahdollisuuksia, Venäjä ei. Siinä vaiheessa kun Venäjä pyytää hyökkäyksiään Suomeen anteeksi ja vapaaehtoisesti tarjoutuu palauttamaan Neuvostoliiton Suomelta ryöstämät alueet takaisin, voin tarkistaa kantaani. Eli, odotellaan.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Ihan normaali persu ja ihan normaalia persukäytöstä.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Sen verran tunnen persuja että ei ihan normitouhua mutta ainakin helvetin typerää.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Ok. Näillä palstoilla vain on huomannut, että ainoastaan
persut antaa banneja.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri Vastaus kommenttiin #10

Hehheh, kyllä ne muutkin osaa bannailla nimim. Kokemusta on. Mitähän jos aletaan olemaan samaa mieltä ja ylistämään suuriksi ajattelijoiksi niin vieläköhän bannailisivat?

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem

Terve Pasi, kyselit eilen tuon Carinan kanta, käsittääkseni hän ei ole sen enempää Naton puolesta tai vastaan.

Itse katsoisin Kiinan suuntaan, Venäjä jäisi kahden rintaman välissä, Kiinasta riittäisi miehiä eikä ne ole niin metrillä niiden ihmisoikeuksien kanssa.

Puolustus sopimukseen voisi kytkeä myös Tallinaan menevä tunneli, rantarata Kotkan kautta Haminaan ja pari muutakin asia.
Kyminlinna ja Kotkan kantasatama voisi antaa heillä tukikohdaksi, ei niillä ole kuitenkaan mitään virka.

Natolta voi sitten kysyä mitä he tarjoavat.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Ok.

Itse olen Kiinan kauppasuhteiden lisäämisen kannalla. Kun myyt hammasharjan kiinalaiselle, myyntipotentiaali on lähes rajaton.

Käyttäjän andreas kuva
Andreas Pyy

"Venäjän uhasta" meuhkaavilla ei ole mitään todisteita älyttömille salaliittoteorioilleen, siksi niiden väitteilläkään ei ole mitään uskottavuutta. Yhtä hyvin voisi väittää, että kaikki Amerikkaa ihailevat ovat CIA-agentteja ja Yhdysvaltojen hallitukselle työskenteleviä hyödyllisiä tai - suurimmaksi osaksi lähinnä hyödyttömiä - idiootteja. McCarthylainen propaganda ei, meuhkaajien harmiksi, uppoa valtaosaan suomalaisista.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Hehheh, eikö Venäjän uhkaa ole todistettu tuomioistuimessa?

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

Majuri liene usan demaripuolueen jäsen, näkee ryssiä colluding joka puolella. Sekoboltsia porukkaa.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri
Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Toki, kun Trump edustaa persuja.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Minun järjelläni persupuolueen luulisi jakautuvan kahdeksi. Venäjän nykyhallinnolle sielunsa myyneisiin ja joille varautunut suhde Putinin valta-apparaattiin on itsestäänselvä asia. Kysymys on sen kokoinen kissa että sitä ei voi piilotella pöydän alla missään seurassa.
Esim vasemmistoliitto on suomalaisempi eli suorempi ja luotettavampi tässä asiassa. Eivät huijaa äänestäjiä että olisivat Naton kannalla kun eivät ole. Ottavat selkeästi kantaa kaikissa niissä kysymyksissä joissa Suomi on eri linjoilla Venäjän nykytilanteen suhteen, ihmisoikeudet jne.
Minulle rehellisyys on loppujen lopuksi tärkein arvo. Huijarit pistävät suomalaisten päät sekaisin koska hamuavat sillä omia etujaan. Packalen, Raatikainen, Eerola on kolmen kopla jota vastaan puoluejohto ei ole koskaan ilmaissut mitään kritiikkiä. Muut persut kuin kolmen kopla ovat vain lumetta ja kolmen kopla vie laivaa.

Käyttäjän MikaLehtonen kuva
Mika Lehtonen

Jossain vaiheessa persujen on pakko ottaa puolueena kantaa Nato-kysymykseen ja siihen, mikä on puolueen ulkopolittinen linja. Saattaa hyvin olla, että silloin edessä on uusi jakauminen.

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Ps menee kaksilla rattailla ohuella jäällä monessa asiassa.
Myös kanta EVM:ään on syytä tietää, koska silloin tiedetään paljon muutakin.
Ja se tietäisi suuressa määrin äänien katoamista.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

"Hyödylliset idiootit Kremlin asiaa ajamassa"

Tulihan asiaa Pasilta!. Heitän tähän yhden näkökulman joka koskee vihervasemmistoa, jotka ovat melko määrätietoisesti ajaneet maanpuolustuksen alasajoa ja avoimien rajojen politiikkaa maustettuna "ei ole kansallisvaltioita, ei rajoja".
Puolustusmenojen karsiminen, maamiinakiellot ja nykyään vastustavat hävittäjä kauppoja jne.

Suomi olisi näillä punavihreillä opeilla pelkkä suupala Putinille, saisivat kävellä rauhassa moskavasta helsinkiin.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Samaa mieltä. Vihreissä on kuitenkin jonkun verran myös järkiporukkaa joten voimme vain toivoa että puolue saa johtoonsa järkihenkilön joka tietää mitä tekee. Haavisto alkaa jo muistuttaa Väyrystä eli ei jatkoon.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Nämä hyödylliset idiootit eivät välttämättä itse edes tajua tulevansa hyväksikäytetyiksi. Eikä noi persujen äänestäjät muutenkaan ole siitä penaalin terävimmästä päästä, joten syyllistäminen vaikeatajuisista asioista ei johda mihinkään muuhun kuin kannatuksen vahvistumiseen. Ainakin uhriutumisen nämä osaavat.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Hyödyllisen idiootin määritelmä jo pitää sisällään sen ettei hän ymmärrä toimivansa Venäjän eduksi. Esimerkiksi Väyrynen ei ole hyödyllinen idiootti.

Käyttäjän SeppoLavonen kuva
Seppo Lavonen

"Esimerkiksi Väyrynen ei ole hyödyllinen idiootti."

Mutta hänen seitsemän tähteen seurakuntansa on sitä ihan kollektiivisella tasolla. Joukossa on uskomattomia hörhöjä alkaen Janitskinista, joka kehua retostelee Twitterissä ihan julkisesti kysyvänsä neuvoa Moskovasta, ja jota pahnanpohjimmaiset tähtiehdokkaat innolla komppaavat.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Ilmeisesti tarkoitit Pasi kääntäen, että Väyrynen ei ole "hyödyllinen idiootti" kun tietää toimivansa Venäjän eduksi? Vieläkö vanhasta muistista toimii?
Näinhän asia oli ainakin suomettumisen kultakaudella kyseisen herran kohdalla. Auvoista aikaa!
(Oli muuten neuvostojohdon lanseeraama termi.)

Luin juuri Gordijevskyn ja Rogatchin kirjan "Pimeä peili". Siitä käy selville sekä hyödylliset, että hyödyttömät Neuvostoliiton myötäjuoksijat... Ja kenkien kopinaa riitti!

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Itse meinaan äänestää perussuomalaista, ilmeisesti tuo "penaalin tylsinkynä" on kunnianosoitus minulle. Sodankäynnin jalostuneisiin oppeihin kuuluu tunnistaa vihollinen, se ei aina tarkoita sitä, että vihollinen on ulkopuolelta tuleva.

Joten vedä piiperö käki kurkkuun ja vihellä ;)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Tänne näitä ilmottautuu. Taatulla tyylillä.

Ilkka Huotari

"Persukansanedustaja Packalen ei blogissaan pitänyt kommentistani, jossa pidin häntä lausuntojensa perusteella Kremlin hyödyllisenä idioottina. "

Onko se yllättävää, että ei pidä harhaisesta foliohattukommentista?

"EU on syypää hallitsemattomaan maahantuloon"

Tämä on totta.

"myös Suomen itärajalla."

Kuka näin on väittänyt ja missä? Miten EU voisi olla syypää itärajan maahantuloon?

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Mä oon edelisel vaalis Packalenia äänestänyt . Nyt puntaroin kokonaisuutta eli keitä muita on puolueessa ja päädyin puolueeseen jossa useita fiksuja kuten Risikko,Orpo,Lepomäki jne. Ja Atte Kalevaa päädyin äänestää.

Joku keskustalainen oli toinen vaihtoehto .

Käyttäjän JarmoHenttonen kuva
Jarmo Henttonen

Majurin ja Lappalaisen pitäisi olla tyytyväisiä että on olemassa persut, jos ei olisi niin mihin he pääsisivät purkamaan pahaaoloaan.

Käyttäjän pasipulkkinen kuva
Pasi Pulkkinen

Yksi Putinin -trollien ja hyödyllisien idioottien tunnistamiseen käytetty indikaattori puuttuu listalta:

HX-hävittäjähankinnan kannattaja !

Jos Venäjä olisi harkitsemassa hyökkäystä Suomeen ja olisin Venäjän agentti vaikuttamassa täällä puolustushankintakeskusteluun, mitä tekisin?
Houkuttelisin suomalaisia tietenkin tuhlaamaan puolustusresurssejaan mahdollisimman kalliiseen keskitettyyn voimaan, joka olisi tuhottavissa helposti ohjusiskulla. Hx-hävittäjät ja laivastohankinnat ovat juuri tällaisia :-)

Käyttäjän tomivaalisto kuva
Tomi Vaalisto

Hyvin yleinen trollihokema on "voittamaton venäläinen ohjuskalusto", joilla pystytään tuhoamaan helposti mitä tahansa Suomessa.

Israelin ilmavoimat ovat pitäneet pilkkanaan Syyiassa olevia venäläisvalmisteisia ohjusjärjestelmiä.

Käyttäjän pasipulkkinen kuva
Pasi Pulkkinen

Öööööö.....ei sodan aloituksessa jäädä odottamaan, että toinen ehtii saada lentokoneensa ilmaan. Koneet tuhotaan kentille ja suojiin samalla kun lentokentät ja varalaskupaikat reijitetään. Partiossa ollet koneet paljastavat polttoainetankkauksen yhteydessä aiemmin salaisiksi jääneet varalaskupaikat, jotka tuhotaan tässä vaiheessa. Iskander ohjuksien lentoaika kaikkiin Suomen kohteisiin lasketaan minuuteissa, joten kuvitelma ehjistä suomalaisista lentolaivueista sodan alettua on joko lasten satu tai vihamielisten trollien ja heidän hyödyllisten idioottien levittämä haitta-ajatus.

Ei sodan taktinen kulku ole mitään rakettitiedettä !

Keskitetty merkittävä voima tuhotaan tehokkaalla yllätyksellä. Ei venäläiset mitään idiootteja ole sotastategioissa, päin vastoin.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Sini, minulla on paha päähänpinttymä, haluaisin kuulla tällä palstalla mitä haittaa Suomelle on puolustusliitosta. Tähän asti vastaukset eivät ole olleet selväjärkisiä. Perustelut ovat suurin piirtein sitä luokkaa, että kun Pihtiputaan mummokin on sitä mieltä ettei siihen nattoon piä mennä.

Oikea valinta edellyttää tietoa. Ammattilaisilla (sotatieteen tohtoreilla) sitä tietoa luulisi olevan mutta mutta, kansa tietää paremmin mututieteellä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Suomen poliittinen eliitti ei halua Natoon mutta raukkamaisuuttaan ilmaisee asian: kansa ei halua. Persuja koko eliitti.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Koska tietyillä piireillä (Tom Packalén, Arto Luukkanen, jne.) on pahana tapana poistaa ei-toivottuja kommentteja, laitan tänne varmuuden vuoksi yhden hyödyllisen idiootin blogiin kirjoittamani kommentin, koska se saatetaan poistaa. Kommentistani näkee hyvin, millaista roskaa nämä väittävät. Kyseessä on blogi ”Itsenäisyydestä on kysymys”.

”Kirjoitat aivan täyttä roskaa!

Vertaapa Ruotsin ja Suomen allekirjoittamia pöytäkirjoja. Kirjoitin tästä asiasta Puheenvuoroon, kun toinen valehtelija väitti samaa.

Tässä kirjoitukseni: http://maxjussila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/264037-...

Tässä kenraali Lindbergin allekirjoittama pöytäkirja: https://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/201...

Tässä kenraali Göranssonin allekirjoittama pöytäkirja:
https://www.alliansfriheten.se/wp-content/uploads/...

Vertaa ja kerro, missä sanotaan, että ”Ruotsiin tullaan vain Ruotsin kutsusta” ja missä mainitaan ydinaseet.

Olet tyypillinen hölöttäjä, joka ei edes tiedä, mitä kirjoittaa.”

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Äärioikeiston trollitiliklusterissa vallitsee ekumenia. Eri ryhmät tukevat toisiaan ja sama trolliprofiili tukee persuja ja ske'tä ja seitsemää tähteä. Äärioikeiston varsinainen kone eli trollaus ei ikinä puhu pahaa Venäjästä mutta hyvää sitä useammin.
Joskus, Pasi Majuri, en ymmärrä sinun faiblessiasi äärioikeistoa kohtaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset