pasi majuri grab them by the balls, heart and mind will follow

Vegehomofillarikommunistit ja kasvispirtelöt

  • Soijanlutkuttajat eivät uhkaa lihansyöjiä
    Soijanlutkuttajat eivät uhkaa lihansyöjiä

Sininen tulevaisuus -porukan kärkimiehet aina säännöllisin väliajoin nasauttavat meille hölmömmille uusia termejä pureskeltavaksi. Jokin aika sitten Jussi Niinistö ilahdutti kansaa kukkakaalipirtelöllä mutta ulkoministerinä toimiva Timo Soini pani päivän Iltalehdessä paremmaksi: meiltä löytyy maassa vegehomofillarikommunisteja. Tarkka termikuvaus löydettävissä linkistä.

Kukkakaalipirtelö on vielä jotenkin ymmärrettävissä mutta mitä ihmeitä ovat vegehomofillarikommunistit? Kun Soini ei lähtenyt hirvittävästi avaamaan termiä, se on tehtävä näin tavallisen kansalaisen näkökulmasta lähtien.

Muistattehan vielä Siniset? Se oli se entinen persuporukka joka puoluekokouksessa 2017  petti demokratian ja puolueensa ja perusti uuden kohta pahasti lässähtävän marginaalipuolueen. Kun marginaalilla ei ole juuri sanottavaa, vaaliteemoiksi kelpaavat vaikka puolueen kärkimiesten pelonaiheet. 

Kyse lieneekin pelonaiheista.

Ilmeisen ylipainoisen ulkoministerin kritiikki kohdistuu kommunisteihin mikä sinänsä hyväksytään. Kommarithan ovat, no, kommareita. Kaikki fiksummat tuntevat kommunismin historian Suomessa ja mitä kommarit ovat saaneet täällä venäläisten ja neuvostoliittolaisten kanssa aikaan. Sen sijaan veget, ituhipit tai kukkakaalipirtelön lutkuttajat eivät uhkaa kansakuntaa sen enempää kuin tuontisoijaa latteensa himoavat soijalattehipit. Näiltä osin Soinin kritiikki menee ohi. Annetaan vegeporukan lutkuttaa soijaa ja siitä tehtyjä puolivalmisteita, syödään me muut yhtä rauhallisin mielin lihaa ja muita vastaavia tuotteita. Niin kauan kuin veget eivät käy päälle lihatiskillä, tai ala esittelemään siimojaan snagarilla, huoli pois. Fillarilla ajeleminen voisi tehdä hyvää Soinillekin joten fillariporukan tölväisy oli vähän turha juttu. Homoja taas tuskin kannattaa lähteä mättämään mielikuvitususkonnollisin perustein, eli sekin arvostelu jää ohueksi. Homot lisäksi ovat tavallisia ihmisiä, ja kuten ulkoministeri tietää, yhdenvertaisia.

Pelko siitä, että joku ryhmä jyrää meidät tavikset, on melko turhaa. Feminatsit ovat yrittäneet sortaa miehiä jo vuosikymmeniä mutta miten on käynyt? Vain surkein ja heikoin porukka on taipunut feminatsien painostuksen edessä, muu osa miehistä on paineessa vain timantisoitunut. Kukaan ei tule ottamaan meiltä lihaa leivän päältä tai käy lihahampparin takia snagarilla päälle. Suomesta saa edelleen kunnon mustaa kahvia.  

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/364d1dae-c36f-4d1b-8dec-7e561c823334

                       

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Itselläni taitaa olla samanlainen huumorintaju kuin Soinillakin, heh kasvishomofillari, tärähtäneistö jne :D Lempeää huumoria.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Kyllähän Soinilta aika-ajoin on hyvin lohjennut mutta osin noissa nykykommenteissa paistaa läpi uskontoahdasmielisyys ja liikuntavastaisuus. Kukkakaalipirtelö oli taas Niinistöltä hyvä juttu ja sai ainakin itseni nauramaan ääneen kun mietin miten joku sitäkin vetää hampaat irvessä. Siis pirtelöä.

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Soinilla on takuuvarma vaali-iskulause, jos tällä ei tule valituksi EU-parlamenttiin, niin sitten ei tule millään:

Timo Soini

Tykkäsit tai et.

Äänestä.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Ei kohtapuolin ainakaan hesellä tule hampurilaisen "lihan" takia tappelua kun se liha tulee olemaan kuulemma korvikkeesta tehty.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Haminastakaan ei ole Vaalimaan kautta pitkä matka Venäjälle lihaa syömään.

Nykyisin käydään halpaa bensaa tankkaamassa venäjällä.
Tulevaisuudessa kun polttomoottorit on lihansyönnin ohella kielletty suomesta, niin venäjällä käydään syömässä lihaa.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Siinä vaiheessa kun lihansyönti Suomessa kielletään, Venäjää ei enää ole.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Soini haluaa vain nolata Suomen. Mun twittervirtaani on jo ilmestynyt ulkomaalaisia jotka nauravat jonkun maan ulkoministerille.

Käyttäjän PauliVennervirta kuva
Pauli Vennervirta

Sekä kasvisruoka että fillarointi tekisivät ulkoministerillemme ihan hyvää. Jos tavallinen pyörä tuntuu raskaalta on sähkövaihtoehto olemassa. Isänmaallisena miehenä hän voi valita kotimaisen vaihtoehdon liikkumavälineeksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset