pasi majuri grab them by the balls, heart and mind will follow

Putin, velikulta naapurissamme

  • Ei ihan Marskin ryyppy mutta menettelee. Kuva sivustolta Fortuna.com
    Ei ihan Marskin ryyppy mutta menettelee. Kuva sivustolta Fortuna.com

Suomalaispoliitikkojen suuresti kunnioittama ja rakastama humanisti, tuo naapurimme vekkuli velikulta presidentti Putin, on ollut monessa mukana viime aikoina. Onhan siis selvää, että kaikkien totuuksien isää tulee kuunnella ja siksi hänen edessään pitää kontata, jos ei nyt muuten olla vieraisilla.

Muistattehan 1999 Venäjän hyökkäyksen Tsetseniaan? Sota alkoi kun Putin syytti tsetseenejä venäläiskerrostalojen räjäyttämisestä. Myöhemmin ilmeni, että Putinin tiedustelupalvelu oli räjäyttämässä erästä kerrostaloa mutta paikalliset olivat saaneet sen estettyä. Myöhemmin Venäjän tiedustelupalvelun osuus iskuun paljastui, vaikka asiaa tutkivia journalisteja kuoli useita ja mitä hämärimmissä oloissa. 

Entäpä hyökkäys 2008 Georgiaan? Jälkeenpäin on käynyt ilmi jopa venäläiskenraalien itse kertomana että sotaa oli Putinin johdolla valmisteltu jopa kuukausia ja presidentti Medvedeville jäi vain tehtäväksi antaa hyökkäyskäsky. Kyse ei siten ollut hyödyllisten idioottien levittämästä uutisesta, että Georgia olisi hyökännyt Venäjän kimppuun, vaan Venäjän suunnittelemasta hyökkäyksestä ja sen toteutuksesta. Putin ilmeisesti pelästyi lännen reaktiota ja pörssikurssien alamäkeä kun hyökkäys keskeytyi.

Muistattehan Putinin joka kiisti Krimin hyökkääjien, vihreiden miehien, olleen venäläisiä? Myöhemmin kävi ilmi että Putin valehteli ja niin venäläissotilaat Krimillä kuin Itä-Ukrainassakin palkittiin arvomerkein. Sadat ja jopa tuhannet kaatuneet haudattiin kaikessa hiljaisuudessa Venäjän puolella.

Krimiin liittyen, muistattehan kansanäänestyksen, joka Putinin hiljattain kertoman mukaan oli kuin olikin venäläisten järjestämä? YK:n mukaan kansanäänestys oli laiton joka tapauksessa, joten mitäpä siitä jos Venäjä järjesti Ukrainassa kansanäänestyksiä. 

MH17 alasampuminen? Putinin mukaan Venäjä ei ollut sekaantunut malesialaiskoneen alasampumiseen vaikka tutkimusryhmät päätyivät Venäjän kiistattomaan osallisuuteen. Putin on ollut armeijan ylipäällikkönä vastuussa paitsi ampumisesta, myös siitä, että venäläissotilaat eivät ylipäätään mene Venäjän rajan yli ja vie mukanaan ilmatorjuntakalustoa ohjuksineen.  

Muistattehan Venäjän entisen tiedustelu-upseerin Litvinenkon murhan 2006 Englannissa? Litvinenko, lähisukunsa ja Britannia selvittivät murhan ja tekijät ja pitivät Venäjää vastuussa. Kuka Venäjällä vastaa siitä että sen entisiä agentteja salamurhataan ulkomailla? Putin.

Entä Skripalit? Putinhan sanoi selvittäneensä keitä Britannian etsimät miehet olivat ja että tietenkin he olivat pelkkiä siviilejä lomareissulla, eivät GRU:n agentteja. Putin jäi nolosti kiinni valheesta kun jopa siviileistä koostunut tutkimusryhmä selvitti murhaepäiltyjen henkilöllisyyden ja kytkyn jopa itse Putiniin henkilökohtaisesti.

Tämän jälkeen Venäjä on kyberhyökännyt Euroopassa eri maiden laboratorioihin ja yrittänyt tuhota Skripal-tutkintaa siinä määrin että jotkut tahot puhuvat jo Venäjän hybridisodasta Euroopassa.

Jos jätetään syrjään sekaantuminen USA:n presidentinvaaleihin, Venäjän sotarikokset Syyriassa, sotilaallinen valmistautuminen Suomessa ja Itä-Ukrainassa sekä lukuisat toimittajien ja Putin-kriitikkojen salamurhat Venäjällä, meillä on ihan mukava presidentti naapurissa.  

 

https://jamestown.org/program/putin-confirms-the-invasion-of-georgia-was...

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005759961.html

https://www.bloomberg.com/view/articles/2018-05-25/putin-s-evasions-on-f...

https://www.theguardian.com/world/2016/jan/21/alexander-litvinenko-was-p...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (34 kommenttia)

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Hyvä että naapurissa eikä meillä.

Sehän tästä vielä puuttuisi, että muiden poliittisten ketkujen lisäksi vielä presidenttikin...

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Jos Niinistö on yhtä kova auktoriteetti Lennulle kuin itse olen koirilleni, Niinistö voi käskeä koiraa korkeintaan ruokakupille. Jännittävintä elämässä onkin, kakkaako koirat väärään paikkaan ja mitä sitten pitäisi tehdä.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen
Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Tsetsenia nyt kuitenkin on Venäjän maakunta, joten voiko Venäjä hyökätä omaan maahansa?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Ei tietenkään, mutta sen sijaan Georgiassa sikäläiset hyökkäysvoimat kykenivät kyllä hyökkäämään kahteen omaan maakuntaansa.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Taisi olla jo ollut muutaman vuoden itsenäinen ja Venäjä oli hyväksynyt sen hallinnon. Ei kuitenkaan mitenkään eroaisi siitä jos Suomen armeija hyökkäisi Savoon, tappaisi koko heimon ja pistäisi kaiken muutenkin tasaiseksi.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Tsetsenialaiset taitavat kuitenkin rakastaa vapauttajaansa Putinia, koska duuman vaaleissa siellä Yhtenäinen Venäjä puolue sai yli 99% äänistä - enemmän kuin missään muualla koko valtakunnassa!

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri Vastaus kommenttiin #10

Hehheh, olisihan se 110 prosenttia näyttänyt vähän epäilyttävältä lukemalta.

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

Trumpista liikemiehenä tässä suurvaltapresidenttien sarjassa taitaa tulla poikkeus sotimattomuudellaan toivon.

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

On hyvä muistaa, että Vova antoi presidentti Tarja Haloselle lahjaksi kissan. Kissahan on tunnetusti kova kehräämään.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Suorittiko kukaan kisalle sirutarkistusta?

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

Pasi Majurin kirjoitus on tyypillistä oikeistolaista ja katkeraa trollausta. Paluu tosiasioihin on vielä mahdollista.

- Neuvostoliiton hajottamisen jälkeen kaikki Neuvostotasavallat itsenäistyivät. Tšetšeeno-Ingušetia oli Neuvostoliiton autonominen alue ja jäi sellaisena osaksi Venäjää. Tšetšenian molemmissa sodissa oli kyse YK:n peruskirjan ja kansainvälisen oikeuden mukaisesta Venäjän yhtenäisyyden puolustamisesta.

- EU:n teettämä selvitys (julkaistu 30.9.2009) osoittaa yksiselitteisesti, että syypää sotaan oli tulituksen Etelä-Ossetiassa aloittanut Georgia.

- Krimin irrottautumista Ukrainasta ei arvioida järkevästi, jos ei huomioida helmikuun 2014 vallankaappausta Kiovassa Oikeiston ja uusnatsien kaappaus johti Ukrainan parlamentin hajottamiseen ja tynkäparlamentin lainsäädäntöön, jolla käytännössä riistettiin maan venäjänkielisen osan kielelliset ja kansalaisoikeudet. Vasta tämän jälkeen Krim irrottautui, julistautui itsenäiseksi, järjesti kansanäänestyksen ja haki Venäjän federaation osaksi.

- Kiovan vallankaappaus 2014 johti sisällissotaan Ukrainassa. Ks. edellinen kappale. Itä-Ukrainan kansantasavallat eivät ole hakeneet Krimistä poiketen Venäjän federaation osaksi.

- Mikään tutkimus ei ole osoittanut Venäjän syyllistyneen MH-17:n alas ampumiseen.

- Litvinenkon, joka syyllistyi Venäjän lain mukaan maanpetokseen, murha on Britannian oikeuslaitoksen spekulaatiota. Ei mitään muuta.

- Yksikään oikeuslaitos ei ole syyttänyt Skripalien, joista Sergei Skripal syyllistyi Venäjän lain mukaan maanpetokseen, myrkyttämisestä yhtään ketään. Kaikki on joko propagandaa tai spekulaatiota.

- Ei ole mitään uskottavaa todistetta, että Venäjä olisi hakkeroinut eurooppalaisia laboratorioita, valtioita tai niiden johtajia.

- Kukaan ei ole pystynyt todistamaan, että Venäjä olisi sekaantunut Yhdysvaltojen presidentinvaaleihin.

- Venäjä on ainut YK:n peruskirjan ja kansainvälisen oikeuden mukainen ulkoinen toimija Syyrian sodassa. Sillä on jo vuosikymmeniä vanha valtiollinen avunantosopimus Neuvostoliitto/Venäjän kanssa. Yhdysvallat, Britannia, Ranska, monet muut Nato-maat, Israel, Turkki, Saudi-Arabia, jne. ovat laittomia hyökkääjiä ja sotarikollisia.

- Mikään ei todista väitettä, että Venäjällä olisi sotilaallisia valmisteluja Suomessa.

Ps. En kannata nykyistä kapitalistista Venäjää enkä maan Duuman enemmistön ja hallituksen harjoittamaa porvarillista talous- ja sisäpolitiikkaa.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Lohdutonta. Kun ensin esität kymmenen selkeästi todistettavissa olevaa valhetta ja sitten yhdentenätoista toteamuksen "- Mikään ei todista väitettä, että Venäjällä olisi sotilaallisia valmisteluja Suomessa", niin on pakko olla äärimmäisen huolestunut.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Joku jo kehtasi eräässä kommentissaan väittää, että kommunismi on kuollut ja kuopattu. Viides kolonna on näemmä hyvissä (?) voimissa.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

En muista enää kuka täällä esitti hyvän määritelmän Venäjän hyödyllisestä idiootista. Kremlin agendaa näillä palstoilla ajavat monet tyypit jotka eivät ymmärrä olevansa Venäjän hyödyllisiä idiootteja. Ne ketkä ymmärtävät ajavansa Kremlin asiaa, eivät ole hyödyllisiä idiootteja. Lintunen on hyödyllinen idiootti mutta esimerkiksi palstalla usein Venäjän asialla esiintyvä Makkonen ei ole.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

#11

>- Mikään ei todista väitettä, että Venäjällä olisi sotilaallisia valmisteluja Suomessa.

ooo

Tuohon minäkin haluan uskoa.
Jos haluaisivat hyökätä, niin valmisteluihin on ollut aikaa yli 70 vuotta. Vois olettaa että uskaltaisivat jo koettaa. Vaan puuttuu halu.

Aseuskovaiset sanovat että Hornetit yms pitävät rauhan. Me muut uskomme muuhun.
Jokainen tietää, että kaikki olisi napinpainallusta vaille.
Ei siellä haluta sotaa. Vahvan viitteen tähän antavat kuluneet yli 70 vuotta,

Kumpi valehtelee enemmän Putin vai Trump? Mitä väliä, tiedotusvälineet valehtelevat enemmän kuin nämä yhteensä (muistetaan ne sadat taivaskanavat), alkaen siitä, mitä maailmalle näytetään ja mitä ei. Nythän ei enää kerrota uutisia, ne on muutettu narrattiiveiksi, kertomuksiksi, jollion tarinoita voidaan painottaa tarpeen mukaan.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Kannattaa nyt kuitenkin muistaa että mennyt ei ole tae tulevaisuudesta.

Suomalaisten poliitikkojen käyttämän määritelmän mukaan sotilaallinen uhka syntyy kun hyökkäykseen kykenevä valtio tekee päätöksen hyökkäyksestä. Jokainen voi miettiä, kuinka jälkijunassa täällä tuossa vaiheessa ollaan. Tällä hetkellä Venäjä ei uhkaa Suomea sotilaallisesti.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen Vastaus kommenttiin #19

"Tällä hetkellä Venäjä ei uhkaa Suomea sotilaallisesti."
Tätä mieltä minäkin olen.
Kekkonen kertoi Stalinin kuoltua, että tämä oli (kuollessaan) suuri Suomen ystävä. Putin on sitä jo eläessään? Silti, Venäjä ei ihan heti taida tuosta rajan takaa kadota ja tsaarit vaihtuvat.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri Vastaus kommenttiin #20

Avainsanat ovat "tällä hetkellä". Kuinka nopeasti Venäjä voi tehdä poliittisen päätöksen, onkin se Suomen kannalta ikävin ja mietittävin juttu.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen Vastaus kommenttiin #24

Varuillaan olo on tarpeen. Olisi hyvä, jos Alko saisi kattavan myymäläverkoston vähintäänkin läntiselle Venäjälle. Uhkaavassa tilanteessa myymälän ovet voitaisiin jättää auki.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

"Pasi Majurin kirjoitus on tyypillistä oikeistolaista ja katkeraa trollausta. Paluu tosiasioihin on vielä mahdollista."

Rauno hyvä, taidat elää vielä aikaa, jolloin Venäjällä oli vasemmistolainen eli sosialistinen hallinto. Etkö Rauno todellakaan ole havainnut, että "oikeistolainen trollaus" ei ole osuva ilmaus jos halutaan mollata maailman kapitalistisinta hallitusta Kremlissä.

Etkö Rauno todellakaan ole kuullut puhuttavan oligarkeista, jotka kaappasivat tuotantovälineet ja pääoman kansalta? Työ jäi kuitenkin kansalle, tietenkin.

Lue nyt uudelleen Marxin teoriaa ja mieti vielä miten sinun ihanneideologiasi sopii nykyiseen Venäjään. Et kai sentään kannata riistokapitalisteja? Kirjoituksistasi on saanut sellaisen kuvan, olenko erehtynyt?

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Veikko Huovinen kirjoitti Hitleristä mainion kirjan "Veitikka". Siinä hän kuvaa Adolfin muun maailman väärin ymmärtämäksi hirmuksi. Todellisuudessa "Adi" oli sympaattinen kansanjohtaja. Kaikki Adin toimet olivat maailman parantamiseksi tarkoitettuja ja suurella sydämellä ja huumorillakin toteutettuja.

Putte-setääkään ei näköjään maailma ymmärrä.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Maailma ei välttämättä ymmärrä tsaari Putinia mutta Venäjällä moni ymmärtää. Ei venäläisiä turhaan pidetä orjakansana joka tarvitsee vahvan johtajan. Pelottavaa onkin että suomalaiset ovat hurahtaneet samaan.

https://www.opendemocracy.net/od-russia/andrei-konchalovsky/living-legacy-of-russia’s-slavery

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Suomi on ollut monta sataa vuotta Ruotsin komennossa ja kuningas on ollut suomalaisille se Jumalasta seuraava. Muistamme suomalaisten hakkapeliittojen urheat sodat kuninkaan joukkoina. Sitten vallan otti Venäjän tsaari, jota häntäkin palvottiin. Onhan meillä vielä armollisen tsaari, Aleksanteri 2:n, patsas paraatipaikalla.

Jos vapaussodan jälkeen Suomeen olisi saatu kuningas, tilanne olisi aivan toinen kuin nyt. Suomalaiset olisivat ensimmäisen kerran voineet palvoa omaa kuningasperhettä. Katsokaa nyt miten etenkin suomalaiset naiset ovat kiinnostuneita Britannian, Ruotsin jne kuninkaallisista.

Mutta toisin kävi, emme saaneet omaa kunkkua. Naapurin tsaari Stalin, näytti Suomelle "kaapin paikan" ja kun me olemme tottuneet kunnioittamaan auktoriteetteja, nöyrä alamaisuus jatkui varsinkin kun vahvemman oikeus vahvistettiin Pariisin rauhansopimuksella. Suomi ryhtyi näyttelemään itsenäistä valtiota ja se sai hienon nimenkin "Finlandisierung".

Valitettavasti Thomas Carlylen lausetta: "Tosiasioiden tunnustaminen on kaiken viisauden alku" sovelletaan tarkoitushakuisesti tilanteisiin, jotka tukevat omaa ideologiaa. Ei tajuta sitä, että maailma muuttuu ja vanhat tosiasiat eivät enää päde.

Tämän hetken tosiasia on, että Suomi on länsimaa eikä ole enää puolueeton, koska kuulumme Euroopan Unioniin. Tosiasia on sekin, että Venäjän sotilaallinen voima on murto-osa Naton voimasta. Tosiasioita ovat myös Venäjän käynnistämät sotatoimet Putinin valtakaudella.

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

Korjasin Pasi Majurin trollausta faktoilla. Ihmettelen suuresti, että kommentoijat ohittavat esittämäni faktat.

Päätoimittajien kannanotto 1.3.2016: "Suomalainen keskustelutapa on muuttunut nopeasti. Eritoten sosiaalisessa mediassa solvaaminen, halventaminen, mustamaalaaminen ja suoranainen valehtelu ovat arkipäiväistyneet."

Pasi Majuri on elävä esimerkki kannanoton toisen lauseen tapauksesta. Ja moni muukin blogisti ja kommentoija.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Olisit voinut keskittyä väitteisiini sen sijaan että tarjosit asian vierestä Kreml- propagandaa .

Esimerkki , Venäjä valmisteli kuukausia hyökkäystä Georgiaan ja jäi odottamaan Medvedevin hyökkäyskäskyä. Georgia hyökkäsi omalla alueellaan, ei Venäjälle. Venäjä hyökkäsi Georgiaan kuten oli suunniteltu. Faktoja. Kuka hyökkäsi ensin, mitä väliä kun Venäjän hyökkäys Georgiaan oli laiton?

Toinen esimerkki .Venäjä hyökkäsi Ukrainaan, sotii edelleen Itä-Ukrainassa ja miehittää Krimiä. Kansanäänestys oli Venäjän järjestämä ja laiton. Faktaa. Kiova jotenkin oikeutti kaiken?

Venäjä kansanmurhasi Tsetseniassa. Fakta. Putin on valehdellut mainitsemissani asioissa. Fakta. Venäjä osallistunut murhiin ja siviilikoneen alasampumiseen. Faktaa. Jne. Onko noista tuomioita, ei ole mutta muuttaako se faktoja? Neuvostoliitto hyökkäsi 1939 laittomasti Suomeen. Fakta. Hyökkäystä ei ole todistettu tuomioistuimessa mutta muuttaako se faktan?

Jne.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Rauno Lintusen "faktat" esim. kommentissa #11 ovat oiva esimerkki pyrkimyksestä kieltää kaikki todisteet, olivat ne kuinka päteviä tahansa. Selvien faktojen kieltäminen osoittaa, että luja usko saa ihmeitä aikaan ja luultavasti Lintunen itse on aivan vilpitön. "Kaiken viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen" mutta luja usko ei edellytä viisautta. Kauan uskottiin isä aurinkoisen hyvyyteen kunnes tosiasiat tulivat esiin ja kaikki romahti. Kauan uskottiin, että NL ohittaa taloudessa USA:n mutta sitten taas tosiasiat romahduttivat kaiken.

Nyt ollaan taas kirjoittamassa historiaa uudelleen ja Stalinin maine ja kunnia halutaan palauttaa.

Venäläiset eivät ikimaailmassa olisi myöntäneet toimittajan murhaa, kuten nyt saudit. Venäläisessä kulttuurissa valehtelu on hyve ja sitä meikäläiset hyväuskoiset hyödylliset idiootit eivät ymmärrä, koska ovat venäläisten mielestä tšuhnia (ven. чухна).

Nikolai Holopainen

Miten Putinista tuli Putin.
Tsetseniastasta FSB sai todisteet, että CIA suhmuroi taustalla. Tosiaan kerrostaloa yritettiin räjäyttää ja siitä saatiin syy lähteä sotaan. Olisiko kolmen WTC tornin sorruttajat saaneet idean tästä, kun piti keksiä syy lähteä Irakiin sotimaan? Amerikassa kaikki on vain suurempaa.
https://www.zerohedge.com/news/2015-05-23/original...

Gruusiassa tiedustelupalvelu oli ajan tasalla ja kuten Pasi toteaa suunnitelmat olivat valmiina. Taustalla häärivät kuinkas muuten CIA ja Israel. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Venäjä vastasi sotilaallisesti NATOn laajenemispyrkimyksiin.
https://www.infowars.com/did-us-israel-provocateur...

Kiovassa oli vallankaappaus.
https://washingtonsblog.com/2014/12/head-stratfor-...

Tämä on mielenkiintoista ja siitä on vähän tietoa saatavilla. Mutta oliko niin, että valtaan saatetun länsimielisen jondon avulla oli tarkoitus tehdä Sevastopolista NATOn laivastotukikohta? Mutta mutta Krimiläiset nousivat kapinaan kuten Itä-Ukrainassa ja sitten tulivat vihreät miehet. Varmaan tässäkin oli suunnitelmat valmiina ja tiedustelu Kievissä toimi hyvin.
Voi vain kuvitella, että minkälainen raivo Pentagonissa vallitsi, kun herkkupala lipsahti ohi suun. Nyt Putin ehti ensin. Tällä teolla Putin on ansainnut maineensa lännessä. Tosiaalta jos NATOn lippu liehuisi Sevastopolissa, niin Putin tuskin enää olisi Presidentti.

https://www.zerohedge.com/news/2014-03-02/us-ships...
Milloin MH17 mustien laatikoiden sisältö julkaistaan? Keskustellaan sitten alasampujasta, kun niiden sisältö on julkistettu.
http://johnhelmer.net/black-boxes-black-holes-in-t...

Venäläiset Englannissa majailevat rosvot palaavat Venäjälle, koska pelkäävät henkensä puolesta Lontoossa. Epäilevät, että paikallinen salainen palvelu aikoo tappaa heidät ja syyttää sitten murhasta Venäjää.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-10-09...

Syyriassa sotilasasiamies kävi ilmoittamassa amerikkalaiselle virkaveljelle tuntia ennen, että kohta rytisee. Siellä NATO on ensi kertaa joutunut pakittamaan.

Kuinka näin on päässyt käymään? Lännen Venäjän tuntemus on ollut olematonta. Asiantuntijat ovat eläköityneet, eikä uusia ole koulutettu. Venäjän reaktiot ovat tulleet yllätyksenä. Nyt on onneksi yksi asiantuntija löytynyt.
https://www.bustle.com/p/trump-adviser-fiona-hill-...

Nikolai Holopainen

Audiatur et altera pars.
Toivottavasti keskusteluyhteys säilyy ja asiat voidaan sopia keskustelemalla. Ydinsodassa ei ole voittajia.
http://tass.com/politics/1023417

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto

"Nikolai Holopainen", ei profiilikuvaa = Venäjän trolli.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Tuokin Nikolai Holopainevits taitaa kirjoitella Pietarista käsin. Saanut esimieheltään listan eteensä ja joukon linkkejä, että nyt tänään kirjoitat sitten tällaista. Ja jotkut hyödylliset idiootit uskovat tuota p****a!

Nikolai Holopainen

Да, конечно! Linkkejä tulee koko ajan lisää. Mikä aihepiiri kaipaa oientamista? Leikki sikseen. Yritän alleviivata, että Venäjän tiedustelutoiminta on kattavaa ja ammattimaista. Suomesta Kreml tietää hyvin paljon, mutta tiedämmekö me Venäjästä mitään? NATOn törmäily Venäjän kanssa osoittaa, että kotitöitä ei ole tehty. Venäjän tuntemusta pitää parantaa, tai ne jyrää meitin.

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto

Sinin profiilisi kaipaa ojentamista, tunnistettava henkilön kuva puuttuu.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset