pasi majuri grab them by the balls, heart and mind will follow

Putin ilman paitaa

  • Kroppa-äijä Putin esiintyy mielellään ilman paitaa, meidän muiden kannattaa pitää paita visusti päällä.
    Kroppa-äijä Putin esiintyy mielellään ilman paitaa, meidän muiden kannattaa pitää paita visusti päällä.

Suomalainen media voisi ottaa oppia Itävallan yleisradioyhtiön toimittajantyöstä. Aamun Hesarin mukaan toimittaja oli tivannut Putinilta tavallista vaikeampia. Suomessa toimittaja olisi todennäköisesti lynkattu presidentinkanslian toimeksiannosta lähimpään lyhtypylvääseen.

Hesarin mukaan toimittaja Armin Wolf oli hiillostanut Putinia muun muassa malesialaisen koneen alasampumisesta, Krimin palauttamisesta, kansanmurhaaja Assadin tukemisesta ja lopuksi pariin otteeseen syyttänyt Putinia valehtelusta. Putin joutui myös vastaamaan erikoislaatuiseen kysymykseen, miksi hän esiintyy Kremlin otoksissa usein ilman paitaa. Olisi ollut mukava tietää, millaiset verenpaineet itänaapurin suurella johtajalla oli tv-tentin jälkeen. Toimittajalle satelee kuulemma kiitoksia hyvästä työstä.

Itävallan tuskin tarvitsee pelätä miehitystä, tai toimittajan henkensä puolesta, mutta Kremlissä todennäköisesti mietitään parikin kertaa ennen kuin Putin seuraavan kerran arpoo mihin ohjelmaan haluaa. Löytyykö Suomesta vastaavan ammattitaidon ja rohkeuden omaavia toimittajia? Tuskinpa. Täällä olisi tarjolla lukuisia helppoja harjoitusmaaleja, politiikan ikäloppuja lampaita, joilla voisi harjoitella toimittajatyötä parhaimmillaan.

Ja Putinin vastaus siihen tärkeimpään kysymykseen, paidattomana esiintymiseen: En näe syytä piileskellä puskissa kun lomailen enkä näe siinä mitään väärää.

Vanhan miehen vartalon esittämisessä ei yleensä olekaan mitään väärää, ainakin jos pysytään poissa julkisilta paikoilta ja pidetään myös housut jalassa, mutta Putin tuskin näkee mitään väärää muussakaan toiminnassa.      

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Putin tuskin haluaisi tavata noin tuimakatseista ja moisilla muskeleilla varustettua vastustajaa.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Olen yrittänyt törttöilytilanteissa käyttää julmaa ilmettä koiriini mutta ilman tehoa. En siis hirvittävästi elättele toiveita siitä että Putin pelästyisi ja palauttaisi vanhat rajat ja pyytäisi Niinistöä hakemaan Suomelle Nato-jäsenyyttä.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Juu..hevoshormoneilla on ennenkin saatu nuppi sekaisin. Sehän tiedetään ja juoruaminen ilman lähteitä on parasta hupia millä päästään helposti mätkimään olkiukkoja.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Kerrotko ystävällisesti miten termit hevoshormoni, nuppi sekaisin, ilman lähteitä ja olkiukkojen mätkiminen liittyvät viittaamaani Hesarin artikkeliin tai blogiini?

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Mitä puuttinin lomailu ilman paitaa liittyy yhtään mihinkään? Onko sellainen toimittaja vakavasti otettava joka edes yrittää yhdistää loimailun ilman paitaa johonkin vai salaliittoteoreetikko?

Hevoshormonia käytetään lihasten kasvattamiseen joka samalla saa helposti nupin sekaisin. Nupin sekoittamalla saa keksitty kaikkia erikoisia mielleyhtymiä.

Juoruamista on,että joku sanoi (viittauksesi hesariin) jonkun sanoneen. Lähde uupuu kun jäätiin sen jonkun varaan. Useassa työpaikassa se joku on virallisesti erotettu ettei sitä ainakaan voi syyttää. Ilmeisesti näin ei vieläkään ole kaikkialla.

Olkiukko muodostuu kuvitelmastasi toimittajista joiden luulet olevan tietynlaisia Suomessa.

Kerrotko lopuksi miksi esiinnyt t-paitasillasi ja mitä siitä pitäisi päätellä? Sinun ja jonkun erittäin pätevän toimittajan mukaan sillä on todella suuri merkitys asioihin.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri Vastaus kommenttiin #6

En kysynyt sinulta Putinin lomailusta tai toimittajan uskottavuudesta yhtään mitään joten palataanpa Hesarin artikkeliin ja blogiini. Miten hevoshormoni ja sekaisin oleva nuppi liittyvät kirjoituksiin?

En kysynyt sinulta myöskään juoruamisesta joten kannattanee Vellu yrittää keskittyä ja tsempata sen verran että edes yrittää ymmärtää kysymykset.

T-paidassa esiinnyn sen takia että suurin osa täällä esiintyy edes jossain ylävartalon peittävässä kaavussa ja koska blogini kuvatekstissä kehotin muitakin tekemään niin. Siinä vaiheessa kun saan hankittua kaltaisesi unelmavartalon, voin harkita esiintyväni täällä ilman paitaa.

Hormoneista muuten puhuttaessa estrogeenin viittaaminen lienee perustellumpaa täällä palstalla kuin hevoshormooniin, josta en ainakaan itse tiedä mitään. Siinä vaiheessa kun plösön määrä miehillä alkaa lisääntyä huomattavassa määrin, kyse voi olla estrogeenin määrän lisääntymisestä kehossa. Monella plösöllä miehellä voi olla enemmän estrogeeniä veressä kuin joillain naisilla ja silloin mieliala voi alkaa vaihdella ja tulee muisti- ja keskittymisvaikeuksia.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino Vastaus kommenttiin #7

Erittäin terävänä tänään,mutta minä olin se joka esitti kysymyksen sinulle puuttinin lomailusta ja pohdein toimittajan uskottavuutta,sinun ei tarvinnut..etkä sellaista edes näemmä tahdo tehdä. Riittää kunhan kyseli kaikkea.

Minä esitin myös määritelmän tälle sinun blogissasi esitetylle juoruamiselle eli kyllä..ihan blogista keskustellaan.

Mikä mahtaa ollakkaan se syvällisempi merkitys t-paidalle..se jää nyt mysteeriksi,mutta varmasti sillä on sellainen,koska puuttini oli ilman paitaa lomalla. Veikkaan sen liittyvän miesvaltaiseen toimintaan,mutta nyt kun otit tuon estrogeenin mukaan..niin mysteeri syvenee.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

https://img.ilcdn.fi/qH94WCfucB6YtDpjRATSc1oiM8Y=/...

"Siiman molemmissa päissä on liero", sanaili Jaakko Teppo laulussaan "Pilkillä".

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Hehheh. Noista kahdesta voi veikkaamalla arvata että ahvenella on enemmän kykyä ymmärtää kansainvälisen lain sääntöjä kuin isommalla kyrmyniskalla.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Pasi, suomalainen media on vitsi. Tänään Ylen aamuradiossa kerrottiin minun olevan Sipilän haastaja ja heti seuraavassa uutisessa kerrottiin, mikä oli Ylen sivuilla, ettei Sipilällä ole haastajaa. Jatkuvasti ihan samaa hölynpölyä näissä ns. valtakunnan tiedotusvälineissä.

Muutama toimittaja on oikaissut uutisiaan, mutta esimerkiksi Ilta-Sanomien uutisoidessa samaa potaskaa, eivät edes vaivautuneet oikaisemaan uutistaan, kun tein pyynnön heidän viralliseen oikaisupostiin. Olisiko jo kantelun paikka JSN:lle? Olin myös lähettänyt aikaisemmin tiedotteet Ylelle ja Ilta-Sanomille ja siitä huolimatta suoltavat valeuutisiaan.

Toimittajien ei tarvitsisi kuin katsoa Keskustan virallisilta nettisivuilta tai tehdä pieni googletus niin selviäisi, että olen puheenjohtajavaaleissa. Kun kuuntelin aamulla toimittajien höpötystä, niin ylimielistä potaskaa suurimmaksi osaksi. Oli siellä onneksi yksi haastateltava, joka kehotti Sotkamon puoluekokouksessa puhumaan suun puhtaaksi. Teen sen kyllä, mutta asiallisesti, jos nyt tuo 3 minuutin puheenvuoro saadaan muutettua puoluekokouksessa sellaiseksi, että siellä käydään demokraattiset ja reilut vaalit. Toivottavasti Sotkamossa ei toimita kuin tuolla itänaapurissa. Kansa kyllä seuraa eikä varmasti jätä huomioimatta.

Kyllä tuo Itävallan media on varmasti ihan toista maata ja varmasti Putinilla on ollut korvat punaisena niin kuin olisi Kremlin valot loistaneet, kun noin kovia asioita on toimittaja kysellyt.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Suomalaismedia tekee vain juttuja jotka median mukaan kiinnostavat ihmisiä. Näköjään media ei pidä sinua kiinnostavana mutta se ei oikeuta mediaa rikkomaan lakia. Ota yhteys joka kerran virheuutistilanteessa vastaavaan toimittajaan ja vaadi jutun oikaisua. Lain mukaan vastaavan toimittajan tulee ryhtyä oikaisutoimiin ilman aiheetonta viivytystä.

Ehdokkaalle asetettu kolme minuuttia on suurempi vitsi koska siinä ei käytännössä esitellä kritiikkiä Sipilää vastaan saati omia vastaohjelmia. Ymmärrän tilanteen jos ehdokkaita olisi sata mutta en juuri muuten. Jos et voi kritisoida ja osoittaa virheitä, on turha esittää parempaakaan tarjolle. Jää vertailu tekemättä. Ehkäpä maanviljelijät ovat Sipilänsä ansainneet.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Hyvää huomenta Sotkamon Vuokatista.

Puolilta öin saavuin hotelliin ja nukahdin saman tien. Noin klo 5.30 ylös vuoteesta, lenkille, suihkuun ja sitten aamupalalle.

Aamupalalla luin kuinka Kainuun Sanomat tänään täällä Sotkamon Vuokatissa hehkuttaa Juha Sipilän varmaa valintaa ja samaahan se on ollut muissakin medioissa.

Juha Sipilä ei ole kuitenkaan edes evästään liikauttanut vielä puheenjohtajavaalin suhteen eikä todellisuudessa kukaan tiedä mitä hän aikoo. Se on fakta ja fakta on myös, että minä olen täällä ja vaalit pidetään.

Jos saan puheaikaa enemmän kuin kolme minuuttia huomenna, lauantaina ja saan puhua max. 10 minuuttia, niin räjäytän pankin ja tunnelman kattoon. Silloin tehdään vallankumous. Olen kuunnellut suomalaisia herkällä korvalla kuten sinuakin Pasi.

Jos en saa puhua vapaasti, niin kyseessä eivät ole demokraattiset ja reilut vaalit. Silloin Paavo Väyrynen tuli todistaneeksi sen todeksi, ettei Suomen Keskusta kuuntele ja keskustele, mitä se ei ole tehnyt muutenkaan pitkään aikaan. Kaikki on ollut vain yhtä Juha Sipilää ja hänen perässä hiihtäjiä, mikä ei kehitä ja kasvata enää puoluetta.

En usko spekulaatioita siihen, että Juha Sipilä heittäisi pyyhkeen kehään ja täällä nähtäisiin puheenjohtajavaaleissa kolmatta vaihtoehtoa. Jos Sipilä heittää pyyhkeen kehään, silloin on ainakin se varmaa, että Sipilä kaatuu ja uskon vahvasti, että minä olen silloin Suomen Keskustan uusi puheenjohtaja.

Minun johtamani Keskusta ei ole nurkkakuntainen ja ylimielinen. Se ei pakota, pelottele ja pyytää virheet anteeksi.

Minun Keskusta ja Suomi on avuliaampi ja avoimempi, inhimillisempi ja isänmaallisempi, demokraattisempi ja kunnioittavampi, lempeämpi ja välittävämpi, oikeudenmukaisempi ja sovittelevampi, reilumpi ja rohkeampi, yritteliäämpi ja monella tapaa terveempi ja yksinkertaisesti paljon parempi. Ihminen on keskiössä.

Perus- ja ihmisoikeudet ovat minulle pyhä asia. Kävi, miten kävi minulla ei ole mitään hävittävää ja hävettävää.

Minulla on hyvä ammatti ja työpaikka joka tapauksessa. Sillä on leipä tienattu tähänkin saakka. Poliisi on Suomen arvostetuin ammatti ja siihen kansa voi luottaa. P.S. Hyvä on tuo sinun kuvasi, vaikkei koirat pelkääkään sinua. =D

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset