pasi majuri grab them by the balls, heart and mind will follow

Vastaapa Huhtasaari toimittajan kysymykseen

Perussuomalaiset ja presidenttiehdokas Huhtasaari ovat osoittaneet todellista hölmöyttä presidentinvaaleihin liittyvän erään teeman ympärillä. Päivän IL kertoo toimittajan kysyneen twitterissä muun muassa Huhtasaaren vaalirahoituksesta ja vastaukset persuilta lähentelivät imbesilliluokkaa. Persut ja Huhtasaari eivät ilmeisen selvästikään halunneet vastata kysymykseen, joka koski Venäjältä tullutta rahoitusta. Toimittajat, herätkää.

Säälittävää kyllä, toimittajarassukka antoi asiassa periksi. Toivottavasti muut toimittajat lähtevät rohkeammin liikkeelle ja tivaavat vastauksen niin Huhtasaarelta kuin myös Väyryseltä kysymykseen, ovatko he saaneet rahoitusta vaalikampanjoihinsa Venäjältä, ja jos ovat, kuinka paljon, ja lakiin perustuvasti, keneltä tai miltä taholta.  

Jos Huhtasaari ei halua antaa selvään kysymykseen vastausta, asiahan tulee selvittää. Suomalaisilla on oikeus tietää, rahoittaako joku taho Venäjältä käsin ehdokkaiden kampanjaa. Jos rahoitusta tulee vähääkään merkittävässä määrin, voimme tehdä saman tien johtopäätöksiä ko. ehdokkaan kohdalla. Pidän imbesillitasoisena persuilta lähteä solvaamaan toimittajaa, joka tekee asiallisen kysymyksen vaalien alla. IL:n mukaan persut olivat lähteneet vastakyselemään kuunatseista, kuutukikohdista ja Hitleristä.

Toimittajat ja asiansa tuntevat persut itsekin voisivat selvittää, kuka pelleltä vaikuttava henkilö on ollut ko. twiittien takana ja tehdä asiasta julkisen selvityksen. Samalla Huhtasaari saa vastata kysymykseen. Ainakin minulle on turha yrittää väittää vaalirahoituksen salaisuudesta tai nimien esiin tuomisen laillisuudesta. Käsittääkseni toimittaja ei edes vaatinut nimiä esiin ja silti itku kyselyn laillisuudesta oli persuilla kova. Persujen päätoimittaja Turkkilakin osoitti asiassa hölmöytensä ja voisi ottaa pari oppituntia lisää laintulkinnasta, jos hän väittää toimittajan kehottavan kysymyksellään rikkomaan lakia. Turkkila, huomasitko, että toimittaja ei kysellyt nimiä eikä edes sitä, kuka rahoittaa jonkun tietyn mainoksen? Toisin kuin toimittaja, minä kysyn.

Huhtasaari, paljonko olet saanut Venäjältä vaalirahoitusta, ja jos olet saanut, kerropa lakiin perustuen rahanantajahenkilöiden ja yhdistysten ja järjestöjen nimet.   

Päivitys klo 20.44: Kysymys luonnollisesti sisältää myös kampanjaorganisaatiorahoituksen.

 

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201712102200593618_pi.shtml

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.211309

     

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (90 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Kaikkien ehdokkaiden Venäjä-rahoitus tulisi selvittää samalla tavalla.

Olikos toimittaja muuten visertimessä työssä olevana toimittajana vai yksityishenkilönä?

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

"Kaikkien ehdokkaiden Venäjä-rahoitus tulisi selvittää samalla tavalla."

Miksipä ei. Tuskin kukaan kieltäytyy, ehkä Paavo?

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Hmm... olisikohan tässä muuten eräs vaikutusmahdollisuus: Ensin lahjoitus presidenttiehdokkaan tilille ja sitten "vuoto" lehdistölle, että tämä ehdokas on saanut väärältä taholta (esim. Venäjä) rahoitusta. En muista nyt niitä kaikkia ehtoja yleisestä vaalirahoituksesta, mutta siinä oli muistaakseni jokin raja, minkä alle menevistä ei lahjoittajan tarvinnut kertoa nimeään tai oliko, ettei vastaanottajan tarvinnut kertoa.
Jos ylläoleva kuvio toimisi oikeasti, niin Venäjän(edustajan) kannattaisi tehdä lahjoitukset niiden ehdokkaitten tileille, joita vähiten haluaa Suomen presidenteiksi. Tosin tässä tilanteessa oikeastaan vain Niinistön tilille tehtynä merkittävää vaikutusta saattaisi löytyä. Esim. sinänsä "venäjänvastainen" Torvalds ei kuitenkaan putoaisi paljoakaan alemmaksi.

Käyttäjän heikkitoivonen kuva
Heikki Toivonen

Tai ylipäätänsä selvittää rahoituksensa.

Savon Sanomat on aiemmin tiennyt kertoa juuri Huhtasaarella olevan presidenttiehdokkaista pienin vaalibudjetti:

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201710272200490892_pi.shtml

Vaikea ymmärtää tämän blogisti-Majurin kirjoitusta; Huhtasaari kun on jo 8. joulukuuta iltapäivällä vastannut "En centtiäkään. Miksi saisin?"

Onko Majurille tosiaan näin vaikea ollut selvittää jo olemassa olevaa selkeää vastausta?

Vaikea lisäksi kuvitella, miksi ehdokas, joka kuuluu siihen Niinistön jälkeen kaikkien muiden ehdokkaiden joukkoon, jotka tietävät, ettei heillä ole oikeita mahdollisuuksia kisaa voittaa, haluaisi vasiten ottaa riskin maineensa ryvettämisestä.

Varsinkin kun budjetti jo muutoinkin kohtuullisen pieni.

Näyttää taas silta, että Muraja aiheiden muutoin ollessa lopussa väkisin loi kohun ps-henkilön, tällä erää Huhtasaaren ympärille.

Edellisten valossa katson "erikoisten" ps-twiittivastausten olevan lähinnä oikeinta, mitä Murajalle kysymyksineen on tuossa tilanteessa voinut vastata. Sen Huhtasaaren oikean vastauksen ohella.

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

Laura vastasi siihen kysymykseen. Iltalehti ei jostain syystä nähnyt tarpeelliseksi kertoa sitä omassa uutisessaan. Iltasanomat kyllä niin teki. Vastaus oli siis... "En centtiäkään. Miksi saisin?". Kelpaako?

https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/9391155...

Juha Kuittinen

Alkaa olemaan taas näitä "alpakkakeissin" kaltaisia mustamaalaamisyrityksiä- Mikähän taho näitä rahoittaa?

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Kiitoksia Twitter-ketjusta. Laitoin silti päivityksen kysymykseeni jotta toimittajat pääsevät tsekkaamaan asian faktat. Jos Huhtasaari sanoo ettei ole saanut senttiäkään, hieno homma, mutta se on tarkastettava seikka.

Käyttäjän heikkitoivonen kuva
Heikki Toivonen

Et sitten ajatellut asiaa blogaukseesi korjata ehkä otsikkoa myöten, näin kun penäämäsi selkeä vastaus selkeästi olemassa on?

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri Vastaus kommenttiin #44

Sinulle kuten kaikille muille palstan persuälyköille tiedoksi että Huhtasaari ei vastannut toimittajan kysymykseen, eikä varsinkaan selkeästi. Otsikkoa ei ole tarpeen muuttaa vaan vaatia Huhtasaarelta edelleen vastauksia.

Häneltä kysyttiin paljonko hän saa suoraan rahaa Venäjältä kampanjoihinsa. Hän ei vastannut kysymykseen vaan esitti itselleen kysymyksen ja vastasi typerästi siihen.

Toimittaja ei osannut vaatia vastausta esittämäänsä selkeään kysymykseen vaan esitti toisen kysymyksen välillisestä rahoituksesta. Siihen Huhtasaari vastasi ettei ole saanut centtiäkään, joka taas ei Suomessa ole edes rahayksikkö, josta puhuttiin. Huhtasaarelta ei kysytty muusta kuin rahasta.

Toimittaja lisäksi oletti saaneensa vastauksen ensimmäiseen kysymykseen ja lisäsi omia olettamuksia toiseen kysymykseensä.

Lisämausteensa Huhtasaaren venkoiluun toi persujen tai yksittäisen persun oma tunarointi ja hinku osoittaa ammattitaitonsa vastaamalla kysymyksiin lähes neroutta hipovalla tyylillä.

Itselleni siis jäi erittäin epäselväksi, onko Huhtasaari saanut Venäjältä rahaa kampanjaansa, ja toissijaisesti, onko hänen kampanjaorganisaationsa saanut.

Käyttäjän puppek kuva
Tuomas Karhunen Vastaus kommenttiin #46

"Siihen Huhtasaari vastasi ettei ole saanut centtiäkään, joka taas ei Suomessa ole edes rahayksikkö, josta puhuttiin."

Oliko tuo omasta mielestäsi hyvä argumentti? Kuulosti minusta aivan naurettavalta.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #48

Ei kai tuo Huhtasaaren kömmähdys välttämättä ole tietämättömyyttä. Olisiko se johtunut vaikka siitä, että tuki on luvattu USD:na ja hän vain totesi ettei centtiäkään ole maksettu [vielä].

Ai niin, ei tuo käykään selitykseksi Yhdysvaltain dollarikin jaetaan sataan senttiin. Jäljelle jää selitys, ettei kansanedustaja Huhtasaari tiedä mikä rahayksikkömme jaettavan yksikön nimi on. Sekään ei tosin erityisesti imartele.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri Vastaus kommenttiin #58

Hehheh, aika harva juttu Huhtasaaressa imartelee...

Käyttäjän puppek kuva
Tuomas Karhunen Vastaus kommenttiin #58

Jos Huhtasaari olisi sanonut, että "ruplaakaan ei ole tullut", te pölkyt varmaan luulisitte hänen tarkoittavan, että Suomen rahayksikkö olisi rupla. Ihan lapsellista saivartelua.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #46
    ""Siihen Huhtasaari vastasi ettei ole saanut centtiäkään, joka taas ei Suomessa ole edes rahayksikkö, josta puhuttiin.""

Mikä se euron sadasosa sitten on?

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #75

Euron sadasosa on sentti. Toki euroon siirryttiin niin hiljattain, etteivät kaikki ymmärrettävästi ole vielä sisäistäneet asiaa.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #77

Blogisti-lakimies ei näytä tarkistavan muitakaan faktoja?

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #79

Blogisti-lakimieshän tuon Huhtasaaren kömmähdyksen ensimmäisenä nosti esille tässä ketjussa.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus Vastaus kommenttiin #77

M.S:"Euron sadasosa on sentti"

"Lyhenne tulee sanasta cent, joka on euron sadasosan nimitys muilla EU:n kielillä kuin suomeksi ja kreikaksi."

Kommenttisi hyvä esimerkki siitä mistä aiemmin taisin jossain mainita. Tollanen välimerkkiin sekaantuminen ei ole edes mitenkään järin terävää. Uskoisin että jopa Max(halutessaan) ymmärsi mitä LH twiitillään tarkoitti.

Juha Kuittinen
Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava

Näissä "isänmaallisissa" persupiireissä tämä mahdollinen Venäjältä tullut vaalirahoitus on vaan meriitti. Toinen joukko on sitten se, mikä sulkee silmät ja kieltää totuuden. Kummatkin joukot äänestää Huhtasaarta ja perussuomalaisia vaikka Huhtasaari ajaisia autolla veteraanien yli ja polttaisia Suomen lippuja.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Tuskin kukaan oikeasti haluaa leuhkia sillä, että saa vaalirahoitusta Venäjältä.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Mitä laki sanoo asiasta, voiko ulkovalloita ottaa vaalirahaa vastaan?

Jyrki Tikkakoski

Tuskin kukaan muu kuin hölmö kuvitteleevenäjä rahoituksia näissä vaaleissa. Kysymyksen esittäjä on jo julkisuudessa
"oudoksi" tunnettu, joten jälki kysymykset oli vain lapsellista kinaamista, mihin joku vastasikin samalla tavoin.
Kyllä oikeat toimittajat ovat aivan vapaita tutkimaat mitä tahansa, jopa tikulla pskaa voi halutessaan ronkkia.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava

Ei mutta lähinnä tarkoitin sitä, että jotkut Huhtasaaren äänestäjät saattavat innostua siitä. Esim nämä Suomi ensin -porukat ja Janitskinin seuraajat. Janitskinhan ilmoitti asettuvansa tukemaan Huhtasaarta

Käyttäjän velimattitanhuva kuva
Veli-Matti Tanhuva

Ota ne lasit pois silmiltä. Eihän se ajattelukykyä paranna, mutta näkeminen voisi helpottua.
Kyllä minun nähdäkseni Laura vastasi kysymykseen hyvin yksiselitteisesti.

”En centtiäkään. Miksi saisin?”

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Kysymys on sinällään asiallinen ja persujen vastaukset menevät täysin kategoriaan "jotain jonka kissa toi sisälle". Kontekstiin laitettuna asia aukee vähän paremmin ymmärrettäväksi, ei hyväksyttäväksi mutta ymmärrettäväksi, kun tietää että Muraja ja persut ovat pitäneet toisilleen vittuilukisaa jo vuosia.

Jos olisin asemassa jossa joku toimittaja kävisi kimppuun aina ja kaikkialla, todennäköisesti itsekin vastaisin samaan tyyliin. Toivottavasti toki osaisin olla nokkelampi. Harmittaa kun ihmiset eivät osaa kunnolla edes vittuilla toisilleen silloin kun siihen tulisi tilaisuus ja tarve.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

En tunne kiistan alkusyitä tai edes Murajaa mutta presidenttiehdokkaan kannattaa vähän panostaa vastauksiin vaikka kysymykset tuntuisivat typeriltä. Samaa mieltä siinä että jos vittuilee takaisin, kannattaa panostaa laatuun. Vaalitaistelu ei ehkä ole oikea paikka vittuilulle.

Persutwiittari ei antanut erityisen älykästä vaikutelmaa noilla natsijutuilla.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Luulisi hölmömmänkin ymmärtävän, että kysymykseen "hakkaatko vaimoasi aamulla vai illalla?" ainoa oikea vastaus on perussuomalaisten esittämä reductio ad absurdum kommentti.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Taidat olla ihan pihalla? Kysymys oli vaalirahan saamisesta Venäjältä eikä kysymys sisältänyt vaimonhakkausoletusta. Jos kysymys olisi kuulunut "oletko taas saanut rahaa Venäjältä", kysymys olisi ollut lähtöolettamaltaan törkeä.

Jos persujen twiittaaja edusti sanankäytön ja älykkyyden huipentumaa puolueessa, kannattaa antaa tehtävä jollekin päiväkoti-ikäiselle. Tulee varmasti järkevämpää tuotosta.

Käyttäjän MikaRiik kuva
Mika Riikonen

Kampanjarahoituksen lähde tai paremminkin edes sen oletettu lähde on erittäin tärkeä kysymys.

Yllättävän vähälle huomiolle - tai oikeastaan täysin vaille huomiota - on jäänyt kansanedustaja Harkimon firman vuosittain Putinin sisäpiiristä saamat miljoonat.

Pystyisikö rahasuihkussa seisova Hjallis tekemään mitään Venäjän nykyhallinnon vastaista päätöstä?

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila

Monet ovat jo edellä todenneet: Huhtasaari vastasi.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005484136.html

Tuomas Muraja @tuomasmuraja
Vastauksena käyttäjälle @LauraHuhtasaari ja 2 muulle

No paljonko saat välillisesti, jos et suoraan? Asenne ratkaisee.

Laura Huhtasaari @LauraHuhtasaari

En centtiäkään. Miksi saisin?
14.52 - 8. joulukuuta 2017
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Blogisti Majuri tekisi viisaasti, jos päästäisi media-aseestaan 'liikkuvat takaisin eteen'.
Tämänkaltaiset Majuri-Muraja avaukset ovat säälittäviä alpakkatason virityksiä.
Ainakin Murajan Faktabaari-toiminnalta murenee tällä menolla kaikki uskottavuus.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Persut kaatuu omiin miinoihinsa. Kuunatsit on jo vuosia ollut standardiheitto kaikkeen epäileväiseen mitä heille on esitetty. Mutta kun on kysymys presidenttiehdokkaasta ei Suomessa voi heitellä mutakakkuja vaikka Trump sellaista harrastaakin. Adjos Laura.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Tutustu Uuden Suomen sääntöihin, ennen kuin tulet tälle trollaamaan. Kiitos.

"Uuden Suomen käyttöehdoissa sanotaan muun muassa seuraavasti: ”Blogipalvelu-keskustelua ylläpitävä ja hallinnoiva Asiakas sitoutuu antamaan oikean nimensä ja tarpeelliset yhteystietonsa henkilöautentikointia varten. Lisäksi Asiakas sitoutuu siihen, että hänen oikea nimensä ja asuinkuntansa voidaan julkaista blogin tai muun kirjoituksen yhteydessä. Uusi Suomi edellyttää Blogipalvelun kirjoittajilta tunnistettavan profiilikuvan käyttöä tekstien yhteydessä.”"

Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin

Miksi pitää kommentoida yleensäkään mitään twitteissä tai alkaa kirjoittelemaan "kuunatseista" tai muuta vastaavaa. Asiallinen tiedote jakeluun laajalla levityksellä, jossa vastataan asiaan tyhjentäväsi. Mutta muten monissa muissakin tapauksissa, peli menetetään vastapuolelle, joka osaa taas käyttää omia kanavia mediassa paremmin oman agendansa saamiseksi eteenpäin.

Twitteriä ei kaikki käytä tai monikaan seuraa Lauran edesottamuksia siellä. Miksi se on noin vaikeaa. Perussuomalaisilla on käsittääkseni rahaa, joten käyttäkää sitä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Persut eivät käytä puoluelehtitukeaan lainkaan kun ajatelevat että some ja janitskit ovat heillä töissä.
Ikäänkuin tietoisesti he väittävät tärkeiden linjakysymysten keskustelua omassa liturgisessa ennaltaodotettavassa lehdessään ja omalla fb-sivullaan. Sillai ei Natokysymykseen, Venäjäpakotekysymykseen tai Bäcknankysymykseen tarvitse ottaa kantaa ja voi yrittää loputtomasti ratsastaa kaksilla hevosilla. Samasta syystä PJ oleilee Brysselissä. Täällä hän joutuisi vastaamaan toimittajille kiperiin kysymyksiin.

Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin

Perussuomalaisten toiminta on ollut aina amatööripuuhastelua, niin tiedottamisessa kuten esimerkkiksi vaaliorganisaatoiden ylläpidossa. Vuoden 2015 eduskuntavaaleissa Helsingissä paikallisen piirin johto mietti kesken kampanjan mainoksien fontteja ja ulkonäköä.

Aivan, kun olisi pitänyt käydä tärkeää kamppanjointia, niin porukka istui vaalitoimistossa ja kävi monen tunnin keskustelua mainonnan perusasioista, jotka olisi pitänyt miettiä kuukausia aikaisemmin...

Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin

Toisaalta heillä on se vaikeus, että jos he alkavat ottaa kantaa, niin heidän kannattajat huomaavat kuinka on heidän asemansa. Puoluetta johtaa tunnettu Nato-trolli, globalistipelle, joka vihaa Venäjää patologisesti. On siinä "kansallismielisellä" puolueella hieman ristiriitaset kuviot..

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #19

Väärin. Ikäväkyllä olet väärässä. Halla-aho välttää noita kysymyksiä.
Sitäpaitsi jos hän olisi muuta kuin kremlmyötäilijä hän ei olisi nostanut Huhtasaarta ehdokkuuteen.

Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin Vastaus kommenttiin #21

Oikeastaan Huhtasaari nostettiin presidenttiehdokkaaksi, kun Halla-aho ei itse halunut lähteä ehdokkaaksi, koska hän olisi joutunut vastailemaan toimittajien kysymyksiin muun muassa syrjähypystään ja saamastaan tuomiosta.

Huhtasaari oli muutenkin virhe ratkaisu. Mitäs teet kun ei ole sopivia ehdokkaita tai tarpeeksi valovoimaisia.

Halla-aho pyrkii avaustamaan Huhtasaaren kamppanjaa, aina kun kerkiää. Muuten Huhtasaari olisi yksin jossakin torinkulmalla...

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala Vastaus kommenttiin #28

"Huhtasaari oli muutenkin virhe ratkaisu."

Huhtasaari oli ehdottomasti paras valinta. Enemmän nauresklisin muiden puolueiden ehdokkaille, joiden tukena ei ole edes puolet omasta puolueesta.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #49

Huhtasaarellako on? Mistä muuten tiedät ketä eri puolueiden jäsenet tukevat?

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala Vastaus kommenttiin #55

"Huhtasaarellako on?"

On joo.

"Mistä muuten tiedät ketä eri puolueiden jäsenet tukevat?"

Lukemalla:

"Keskustan kannattajista vain 12 prosenttia äänestäisi oman puolueensa ehdokasta Matti Vanhasta, jos presidentinvaalit pidettäisiin nyt. " - hs.fi

"SDP:n kannattajista yhdeksän prosenttia äänestäisi Ylen kyselyn mukaan Haataista" - hs.fi

Eli heillä on varsin heikko omien tuki. Vertaa taas Huhtasaareen:

"Perussuomalaisten kannattajista häntä (Huhtasaari) äänestäisi tällä hetkellä 37 prosenttia" - hs.fi
Nyt jo reilusti yli 50%

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #59

Tarkoitit siis ilmeisesti puolueen kannattajia kirjoittaessasi "omasta puolueesta"? Enpä olisi osannut arvata, luulin tuon viittaavan jäseniin.

Jos nyt katsomme tuota esittämääsi lainausta Huhtasaaren kannatuksesta, miten 37 prosentin kannatus voidaan tulkita niin, että hänen tukenaan on puolet?

p.s. Linkki olisi ystävällistä laittaa, kun lainaa jotakin. Nyt hs.fi hakutoiminto antoi vastauksen: "Haulle Perussuomalaisten kannattajista häntä (Huhtasaari) äänestäisi tällä hetkellä 37 prosenttia ei löytynyt tuloksia."

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala Vastaus kommenttiin #62

"Tarkoitit siis ilmeisesti puolueen kannattajia kirjoittaessasi "omasta puolueesta"? Enpä olisi osannut arvata, luulin tuon viittaavan jäseniin."

En ollut turhan tarkka ihan tarkoituksella.

"Jos nyt katsomme tuota esittämääsi lainausta Huhtasaaren kannatuksesta, miten 37 prosentin kannatus voidaan tulkita niin, että hänen tukenaan on puolet?"

Kyllä se on jo kasvanut siihen ja ylikin!

"Perussuomalaisten kannattajista häntä (Huhtasaari) äänestäisi tällä hetkellä 37 prosenttia ei löytynyt tuloksia."

Ota se suluissa oleva osuus pois. Mä lisäsin sen siihen itse. Linkit olis kivoja, mutta puhelimella vastatessa hankalaa.. tuo sama tieto löytyy Uuden Suomen uutisista.
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/230411-laura-huht...

Sitäpaitsi Joulupukki ja Jouluevankeliumikin on sen kannalla:
https://www.youtube.com/watch?v=3fNUCc2OG6w

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #64

"Ota se suluissa oleva osuus pois." No nyt tuli jo neljä osumaa, mutta ne ovat tosin vuodelta 2012.

Uuden Suomen linkki selvittikin, kyseessä olleen syyskuun tilanteen. Esimerkiksi siksi linkit ovat hyödyllisiä. En aio spekuloida sen jälkeisistä muutoksista. Katetta väitteellesi tuo viite ei kuitenkaan antanut.

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala Vastaus kommenttiin #66

"Katetta väitteellesi tuo viite ei kuitenkaan antanut."

Odotamme uutta tietoa. Mutta mulla on vahva näkemys mikä tilanne nyt on.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #67

Olisit sitten kirjoittanut niin. Ei olisi tarvinnut turhaan ihmetellä mihin väitteesi perustit.

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala Vastaus kommenttiin #69

"Olisit sitten kirjoittanut niin. Ei olisi tarvinnut turhaan ihmetellä mihin väitteesi perustit."

Kiitos. Pitää parantaa omaa kirjoitustaitoa :)
En tosin väittänyt, että väitteeni tueksi olisi mitään tutkimusta.. Tämä blogihan on täynnä väitteitä, joista suurin osa on vääriä.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #70

Oma väitteesi muuttui vääräksi vasta kun esitit sen tueksi lainauksen, joka oli ristiriidassa väitteesi kanssa. Olisit vain sanonut suoraan että kyse on vahvasta näkemyksestäsi, kun tiedustelin perustetta. Silloinhan sinun väitteesi ei olisi ollutkaan väärä. Väärien väitteiden esittäminen ei ole tavoiteltava asia, vaikka moni sellaista näyttää harrastaavankin. Itse asiassa se on alustan sääntöjen vastaista.

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala Vastaus kommenttiin #73

"Olisit vain sanonut suoraan että kyse on vahvasta näkemyksestäsi, kun tiedustelin perustetta."

Siinä vaiheessa vielä etsin, olisiko käsitykselleni hyvää/uutta tukea. En löytänyt. Valitettavasti uudempia tietoja ei ole vielä uutisoitu, vaikka niin toivoin.

Tukeudun siis toistaiseksi kentältä kuultuun palautteeseen ja porukan sisäiseen kommunikaatioon tietolähteenä.

Ja pahoitteluni väärinsanomisesta. Tai tiedon sanomatta jättämisestä.

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala Vastaus kommenttiin #66

"Katetta väitteellesi tuo viite ei kuitenkaan antanut."

Odotamme uutta tietoa. Mutta mulla on vahva näkemys mikä tilanne nyt on.

Käyttäjän petrikiiski kuva
Petri O. Kiiski

Olisi varmaan toimittajaetiikan kannalta hienoa, jos toimittajalla olisi jotain tietoa mahdollisesta ulkomaalaisrahoituksesta.
Muutoin taitaa toimittajien eettisissä säännöissä kiellettyä heittää ns. valeuutisia.
Tutkiva toimittaja varmasti löytää kaikki ulkomaalaiset rahoituslähteet omalla ammattitaidollaan.
En minäkään pysty todistamaan, etten olisi jotain hakannut.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kysymyshän se oli. Ei mikään valeuutinen.

Käyttäjän petrikiiski kuva
Petri O. Kiiski

Onko jotain todistetta, että jompikumpi saisi rahaa Kremlistä?
Muutoin kysymys on absurdi.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #18

Huhtasaari ei ole ainoa jolle kysymys pitäisi ehdottaa. Kremlehdokksita moneen makuun on tarjolla. Tuo on kysymys joka on ehkä tärkein kun valitaan presidenttiä.

Käyttäjän petrikiiski kuva
Petri O. Kiiski Vastaus kommenttiin #20

Missä pihvi? Missä savuava ase?
Aika likaiseksi on mennyt vaalikampanja jo nyt, kun Pentagonin trollit heittää lokakampanjaa.

Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin Vastaus kommenttiin #20

Kysymys on oikestaan asiaton ja osoittaa esittäjältä todellista tyhmyyttä. Mutta vaikka kuinka se kysymys on tyhmä tai asiaton, niin siihen pitää vastata kuitenkin asiallisesti.

Käyttäjän OSAKARIK kuva
Olli Kankaanpää

Ai, poika on ottanut itsestään uuden kuvan, minäkin yritin, mutta peili tuli väliin.

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila

"Asiat sanotaan niin kuin ne ovat, eikä kuten niiden pitäisi olla. Asiantuntijat, faktat ja todennäköisyydet ratkaisevat, älämölö, tunteet ja hyvä fiilis harvemmin." (Majurin profiili)

Koska blogi on osoitettu suoraan henkilölle (LH) ja koska sen sisältö on tuulesta temmattu, suorastaan valheellinen, niin lienee kohtuullista tarkastella lakimies-kirjoittajan omaa profiilia.
Yllä olevan kuvauksen jaottelussa tämä yksittäinen blogi kuuluu siihen harvinaisempaan sarjaan: "älämölöä, tunteita ja hyvää fiilistä (lakimiehelle?!).

Mutta tekevälle sattuu. Ja pientähän tämä on siihen verrattuna, mitä on odotettavissa, kun Väyrynen laittaa varsinaisen kampanjavaihteensa päälle.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

Samaa mieltä kuin ylläkin. Laura vastasi kysymykseen pariinkin otteeseen ihan selkeästi, joten tämä Majurin ulostulo ihan turha ja täysin virheellinen. Itse yleensä ollut samaa mieltä kirjoittajan kanssa(antipatioita idän suuntaan), mutta tässä mentiin kyllä vikaan ja pahasti. Ehkä kannattaisi poistaa koko kirjoitus.

Jyrki Tikkakoski

Tämä tämä ulostautuminen oli selvästi vain provo mielessä kirjoitettu ja yritetty tehdä kirjoituksesta Huhtasaaren haukkumis magneetiksi, mutta se nyt ei oikein onnistunut.
Uskon, että tikku kaivetaan esiin ja jostain vielä kakkaa löytyy ronkittavaksi.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Laura tietää, Laura on kaiken yäpuolella, Laura mukaan evoluutioteoria on eu:n vika, ja maapallo on litteä. Lisäksi Laura haluaa sulkea rajat, Laura haluaan estää myös suomalaisten vapaan ja jouhevan matkanteon ja romuttaa pitkän vapaa liikuvuuden pohjosmaiten välillä. Laura tietää.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Miksi teet näin naurettavan kommentin? Mitä järkeä?

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Miksi, koska Laura! Ihan yhtä järkevää tulee hänen suustaan jatkuvasti.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen Vastaus kommenttiin #39

Ja turhat/tyhmät kommentit jatkuvat.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä Vastaus kommenttiin #41

Jep, samaa linjaa jatkan minkä Soini, Halla-aho ja Huhtasaari on aloittanut.

Käyttäjän KristianSheikkiLaakso kuva
Kristian Sheikki Laakso Vastaus kommenttiin #42

Mä oon suhtautunut kannabiksen laillistamiseen suht myönteisesti, mutta kun Tepon kommentteja lukee vaikka omissa blogeissani, niin en sittenkään ole varma onko idea sittenkään hyvä. Vai onko toi vaan synnynnäisessä luonteessa?

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Onko sillä mitään väliä jos vaikka hän saisinkin (Ei saa)? Mitä sitten? Onko se laissa kielletty? USA saa antaa rahaa ja apua muttei Venäjä? Mehän sen Pressamme päätämme ei Venäjä?

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala

"On merkitystä."

Enemmän on merkitystä kuinka paljon SDP:n ja Vasemmiston ehdokkaat, tai Väyrynen, saa Venäjän (rahallista) tukea. Kyse ei ole siitä saavatko, vaan siitä kuinka paljon!

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #50

Olen samaa mieltä! Huhtasaari ei ole vakavasti otettava. Ja suomettumista on yllättävissä paikoissa.

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala Vastaus kommenttiin #51

"Huhtasaari ei ole vakavasti otettava."

Tästä toki ollaan eri mieltä. Nyt on kerrankin edustava ehdokas, jos haluaa äänestää naista. Hillaryn kohdalla A-Studiossakin mainostivat, että kerrankin jenkit saa äänestä naista.. ;)

Laura on ainoa, joka uskaltaa haastaa Niinistön :)
No ehkä Väyrynen myös. Haavisto ei tuo mitään mielenkiintoista. Hän saa ääniä olemalla hiljaa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #52

Huonosti vaihtoehtoja mutta naisia kyllä on kolme.

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala Vastaus kommenttiin #53

"Huonosti vaihtoehtoja mutta naisia kyllä on kolme."

Mutta vakavasti otettavia vain yksi, ja hän sattuu olemaan erittäin hyvin Suomea edustava.

Itse ainakin odotan kolmikolta Huhtasaari-Niinistö-Väyrynen kiivasta keskustelua, jos Niinistö nyt sellaiseen edes kykenee. Muut lähinnä seuraavat sivusta.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen Vastaus kommenttiin #54

Tulevana torstaina on kuultavissa kuinka tyhjä tynnyri kolisee.

Väinö Hirvelä

Näin persuna kyllä tuo varmasti voidaan selvittää kun keksii vain tavan kysyä ei ihan noin tarkoituksenmukaisesti ansa kysymystä missä oletetaan jotain tuommoista mikä ei välttämättä ole totta. Jos se kysytään asiallisemmin niin varmasti kuuluu vastata ja tieto on yleisön edun mukaista.

Sitä tässä vaan ihmettelen että kuis nyt vihervasemistoa kiinnostaa saako rahaa venäjältä kun kutienkin kaikki muut paitsi huhtasaari on sitä mieltä, että vaikkapa tunnettu putinisti joka on syntynyt venäjällä kelpaisi teille suomen presidenttiksi niin mikä onkaan ongelma siinä mistä rahat tulee? Kuullostaa pahasti kaksilla rattailla ajelulta. Sen kenen kansaan kuulut niin lauluja laulat ainakin jos sulla on tolkkua. Ei mulla muuta.

Käyttäjän Merimies kuva
jaakko palola

Taitaa suomi olla "amerikkalainen etäispääte"..ameriikassa on kova noitavaino Trump-venäjä geissiä kohtaan.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Muistaakseni Suomessa kyllä ihan ilman geissejä ja alpagoita on katsottu vinoon jotain Terijoen hallitusta. Tänään voi sitten olla toinen juttu. Perinteistä länsimielistä oikeistoa ei ehkä enää ole.

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila

Eihän Sini Lappalainen tarkoita, että hän olisi Otto W.Kuusisen henkisen ja aatteellisen perinnön vaalija nyky-Suomessa? Voinet ystävällisesti tarkentaa.

Minulle maanpetturuus Suomen 100-vuotisessa historiassa on aina merkinnyt suurta häpeää niiden päälle, jotka moiseen toimintaan ovat sotkeutuneet.

Tänä päivänä on erittäin ajankohtaista ja tämän blogiaiheen kannalta relevanttia sanoa: Isänmaa, Suomi ja suomalaisuus takaisin!

Samaa mieltä, Sini?

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #65

Hetkinen, tässä säikeessä Palola antaa ymmärtää mahdollisten Venäjä-kytkösten tarkastelun olevan noitavainoa ja Lappalainen muistuttaa liian tiukkaa idänkytköstä perinteisesti paheksutun. Etkö suuntaa kysymystäsi väärälle kommentoijalle?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #65

Markku Marttila. Yritin oikaista mielestäni historiatonta kommenttia. Tai asettaa sen viestiä vasten omaa käsitystäni.

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila Vastaus kommenttiin #72

Heitin vaan vähän sarkasmia kehiin. Taisinpa näet havaita, että Huhtasaareen yhdistettiin jo Terijoen kabinettia, mikä mielestäni on täysin kohtuutonta.

Huhtasaaren aitoa isänmaallisuutta on kovin vaikea kenenkään kiistää. En mitenkään vanno Huhtasaaren nimeen, mutta silti on todettava: hämäriä itäyhteyksiä on häneen jokseenkin mahdotonta perustella. Ilkeät heitot siihen suuntaan vaatisivat edes jonkinlaisia näyttöjä.

Tämän blogin 'Majuri-näytöt' jäävät pelkän loanheiton tasolle. Vielä ei minun tiedossani ole ainoatakaan todistetta Huhtasaaren Kreml- tmv. kytkennöistä. Mutta jäädään kuulolle; jospa olen huonosti informoitu..

Laura H. on raikkaasti omaleimainen ehdokas ja siitä hyvästä hän joutuu myös maksamaan.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #82

Toistan edelleen että sen verran minussa on vanhaa rouvaa ja opettajamummoa että näen velvollisuudekseni informoida ettei varuillaan olon vaatimus Venäjän imperialismin edessä ole mikään USAsta tuotu päiväperhonen.
Jos Huhtasaari ei halua assosioitua suomettujiin hän ja esikuntansa voivat vastata ihan normaaliin tyyliin kysymyksiin joita on aiheellista esittää kaikille ehdokkaille.
Ja jos nyt sinun aloittamana suunnataan tämä keskustelu takaisin Huhtasaareen Suomen historian perustiedoista niin tunnen vain vahingiloa siitä että hallapersut ovat niin kupliintuneet hommajargongiin etteivät pysty vetämään normaalia pressakampanjaa astumatta omiin miinoihinsa.

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila Vastaus kommenttiin #85

"näen velvollisuudekseni informoida ettei varuillaan olon vaatimus Venäjän imperialismin edessä ole mikään USAsta tuotu päiväperhonen." Tuohon minulla ei ole mitään vastaansanottavaa.

Onhan se totta, että Huhtasaari ei vielä ole mikään kehäkettu politiikan näyttämöllä - jos sellaiseksi pyrkiikään. Presidenttipelissä hän on eräänlainen luomuehdokas, minun mielestäni. On toki selvää, että kaikkia ei 'luomumalli' miellytä eikä vakuuta.. En kuulu hallapersuihin enkä ole kuulunut sen paremmin Soinin peruspersuihinkaan, mutta se on sanottava, että jotain aitoa ja ryvettymätöntä on Laura Huhtasaaressa. Kunnon suomalainen, rohkealla ja luonnollisella tavalla.

PS. Historian perustiedot kuuluu jokaisen presidentiksi pyrkivän hallita.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen Vastaus kommenttiin #65

Marttila, Suomi takaisin mistä?

Väinö Hirvelä Vastaus kommenttiin #76
Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila Vastaus kommenttiin #76

Suomi on myynyt itseään turhan halvalla Euroopan yhteisissä pöydissä. Kyllä profiilia ja itsekunnioitusta on varaa reippaasti nostaa. Suomi Takaisin!

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Huhtasaari kommentteineen ei petä koskaan, odottakaan kun Paavo antaa vähän sparrausta, niin siinä on medialle taas hetkeksi uutisoitavaa.

Mitähän Laura keksii, ettei Paavo vie kaikkien EU-skeptikoiden ja rasistien ääniä, voi olla, että Laura vetää takataskustaan vielä sellaisen lausunnon, että siinä muut ehdokkaat kalpanee. :)

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Ajattelin ensin, että mitä ne persut ovat taas pelleilleet. Vähän aikaa lukiessani juttua ja taustaa huomasin, jotta vastaus oli annettu jo ihan selkokielisenä ja loppu oli vain vittuilua puolelta toiselle. Persuilla sama taktiikka kuin Trumpilla median kanssa ja näyttäisihän tuo olevan ihan ansaittua. Sori, mutta pisteet persuille ja median puoli näytti taas typeryytensä.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

Asun tässä naapurissa, hävettää majurin kommentit

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset