pasi majuri grab them by the balls, heart and mind will follow

Väyrynen presidentiksi, Venäjälle

Palstan Väyrys-lobbaajat ovat viime päivinä kiihdyttäneet vauhtiaan saada Väyrynen presidentiksi. Olen viimein päätynyt samaan loppupäätelmään: Väyrynen presidentiksi ja heti, ei tosin meille vaan Venäjälle.

Väyrynen voisi ottaa mukaansa ne nippanappa kokoon kyhätyt kymmentuhatta kannattajakorttia ja vaatia päästä mukaan Venäjän presidenttikilpaan. Asialla olisi monta hyvää puolta: Paavolla on vanhana Neuvostoliiton ystävänä itäsuhteet ja kotiryssäkontaktit jo valmiina, suomalaiset Paavo-fanit ovat jo lähtökuopissa valmiina muuttamaan Paavon perässä Venäjälle ja Paavo Venäjän presidenttinä saisi aikaan asevarustelukierteen katkeamaan jo valmiiksi rauhaa ja lähinaapureita (mm. Georgia, Ukraina ja Suomi) rakastavassa itänaapurissa.

Muistattehan muuten, ei niin väyrys-suomalaiset, että joulukuussa täällä juhlitaan kolmea kansanjuhlaa. Älykkäimmät jo bongasivat itsenäisyyspäivän ja joulun, mutta terävimmät tietävät sen kolmannenkin, joka voi olla mainituista juhlista jopa suurin. Joulukuun 8. on päivä, jolloin korkataan hienoimmat juhlapullot ja vedetään lippu salkoon lähes jokaisessa suomalaisessa kodissa: Väyrysen presidenttikampanja loppuu kannattajakorttien vähyyteen. Kokoon saatiin vain 2 oikeaa kannattajakorttia, 450 Aku Ankalle ja 9500 korttia joulupukille.

Ja syy, miksi Väyrynen pitää saada Venäjän presidentiksi: 

https://www.verkkouutiset.fi/venajan-varusteluohjelma-etenee-uuteen-vaih...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Väyrysen idänsuhteet taitavat olla entisiä, Viktor Mihailovitš Vladimirov (17. lokakuuta 1922 – 17. helmikuuta 1995).

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Kun seuraa Paavon kommentteja, voi kuvitella että henkilön kuolemalla ei juuri ole väliä yhteydenpidon jatkumisen kannalta. Paavon puheista ja kirjoituksista saa nimittäin käsityksen että hän edelleen keskustelee Kekkosen ja Paasikiven kanssa Suomen nykyisestä linjasta. Voi tietysti olla että ovat fiksuina ratkaisseet tämänkin pikku ongelman jo Neuvostoliiton suuruuden päivinä.

Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman

...ja Esko Aho pääministeriksi, Väyrysen aisapariksi ;-)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset