pasi majuri grab them by the balls, heart and mind will follow

Touko Aallon möläytykset vetävät jo vertoja persujen vastaaville

  • Touko voisi antaa ohjeet meille kateellisille lihasten hankintaan.
    Touko voisi antaa ohjeet meille kateellisille lihasten hankintaan.

Ei päivää ilman Touko Aalto -selittelyä. Nyt Touko on kertonut naisille suunnatussa aikakausilehdessä saaneensa vuodessa 30 kiloa lihasta, ja kun tätä yleisesti naureskeltiin mediassa, hän joutui korjailemaan sanomisiaan. Olikin tullut painoa, ei lihasta. Jos Touko ei tiedä mitä lihakset ovat niin kerron että erotukseksi läskistä, lihaksia voi jännittää, läskiä ei. Joku voi tietysti vähän sinne päin kertoa ajaneensa Ferrarilla töihin, ja jos kulkupeli sattui olemaan vuoden -78 Lada 1200, mitä väliä.

Hyvä veikkaus onkin, että Touko luuli Me Naiset -lehden naistoimittajan uskovan höpönhöpön mutta unohti suurimman ryhmän, meidät kateelliset miehet. Bull Mentula ehättikin jo leimata Toukon lihaspuheet paskanjauhannaksi. Lehden toimittajakin osallistui keskusteluun ja kertoi Toukon nimenomaan puhuneen lihaksista. 

Itseä kiinnostaa kuitenkin enemmän, tietääkö Touko Aalto lainkaan mitä hän kylillä huutelee kun hän joutuu jatkuvasti korjailemaan juttujaan. Jos jätetään suosiolla naiskohut sikseen, ei ole kovinkaan paljon aikaa kun herra vaihtoi vahvojen oluiden kauppaan tuomisen osalta poliittista kantaa yhdessä yössä. Sitten seliteltiin harkinnanvaraista kansalaistottelemattomuutta. Kun joku vihreä kollegatyperys antoi ymmärtää  maaseudun miesten olevan insestin runtelemia naistenhakkaajia, Aallon ensikommenttien mukaan kyse oli mustasta huumorista. Hehheh, jos joltain persulta olisi päässyt vastaava kommentti pakolaisista, kuhina poliisilaitosten rikosilmoitusten vastaanotoissa olisi ollut taattu.  

No, vihreät ovat ansainneet Aallon johtajakseen. Hauskahan noita kaupunkisaapastelijoita on seurailla kauempaa. Kunhan nämä ituhipit eivät lähde kohta joukolla kertomaan, että Touko sai tosiasiassa 50 kiloa lihasta hyönteisiä syömällä.         

http://www.iltalehti.fi/fitnessvoimailu/201711272200562304_bs.shtml

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (36 kommenttia)

Juha Hämäläinen

Toukotöikseen, kun vetelee vaikka 100 itikkaleipää päivässä ja hamppusiemensmootien päälle niin kai siitä protskuja alkaa kertyä.

Tietysti rankan treenin päälle voi vetäistä fillarilla eduskuntatalolta Kallioon suu auki niin saa lisäravinteita muutamaan lisälihakseen......

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Parasta Majuria.Kiitos tästä,meistä suurin osa jättää Iltalehden ja Me Naiset väliin.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Ensimmäinen kerta, kun poliitikon lihakset joutuvat kyseenalaisiksi, muistaakseni. Kateelliset valittaa?

Itse hain kerran tiettyä lomaketta käräjäoikeuden toimistosta. Kerroin, että vaimoni haluaisi päästä eroon 90 kg läskiä, että onko teillä siihen lomaketta. Virkailija neuvoi oikean hyllyn.

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Mutta, mutta, missä on ne persujen vastaavat möläytykset? Olishan niitäkin mukava lukea jokunen kun noin rehvakkaasti niitä esittelit otsikossa.

Vai pitikö ne saada otsikkoon mukaan vain halveeraamis tarkoituksessa?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Niitä on niin paljon, ettei ne edes ylitä enää uutiskynnystä. Persuja ei tarvitse pilkata, he tekevät sen ihan itse

Juha Hämäläinen

Jos ei tarvitse niin miksi näet noin suurta vaivaa (Hämiö) koko ajan?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #8
Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #10

Heh....Peruspelkomatraa ei osaa kukaan muu niin hyvin kuin sinä, joten minä keskityn hauskanpitoon.....

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #12
Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Ei, että niitä olisi paljon, vaan kun perustelematta toistetaan niitä paljon, niin yksinkertaisimmille ja puolueuskollisimmille lukijoille jää sellainen harhakuva!
Väännän rautalangasta!
Propagandistien oppien mukaan valheen jatkuva, joka asiayhteydessä esiintuotu toisto on se kaikkein tärkein työkalu valheen levittämisessä.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Ilmeisesti hyvä naistenlehtijuttu jos on saanut kateelliset kuntosalikarjutkin lukemaan.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Ilmeisesti langat toimitukseen ovat olleet kuumina, kun lihaskimppumme on yrittänyt korjata vahinkoja jälkikäteen:

"EDIT 26.11. klo 19.32 Vaihdettu otsikon sana 'lihasta' sanaan 'massaa'. EDIT 27.11. klo 15.45 Vaihdettu jutun sana lihas sanaan massaa."

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema

Toimittaja on taas varmaan ymmärtänyt lausunnon väärin. Todennäköisesti Touko Aalto naisille suunnatussa aikakausilehdessä puhui 30 sentin eikä kilon lisäyksestä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Enkös minä jo kerran sanonut, että koko mies on sekaisin kuin seinäkello. Puhuu sitä mitä sylki suuhun tuo. Vaimon pettämisestä kaikki lähti ja lisää seuraa, mutta tämä oli kyllä nyt aivan yliveto "paskanjauhantaa" kuten Bull Mentula totesi.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Toukon jutut voivat mennä läpi murrosiän juuri ylittäneillä soijalatteja litkivillä naisen aluilla mutta ei meillä Vesku. Kymenlaaksossa eivät hipit sanele politiikan sisältöä.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Ajatteli varmaankin, kun kotona ei enään tarvita, niin täytyy antaa tarpeeseen.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Erittäin merkittävä asia, poliittisesti vielä merkittävämpi, sote ja maakunnat on pikkuasia tämän ''uutisen'' rinnalla.

Mahdetaanko selvitä tästä järkytyksestä vai valehteliko hän, vai ei valehdellut? Tästä on saatava selvyys!!

Valtakunnanoikeuteen.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Kannattaa lukea itse juttu joka on ööh, mielenkiintoinen ja herättää lukijassaan, ööh, tuntemuksia.

https://www.menaiset.fi/artikkeli/ajankohtaista/ih...

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Touko Aallolle politiikka vaikuttaa olevan henkilökohtaista traumaterapiaa.

Tavoite ei suinkaan ole maailmanparantaminen vaan heikon itsetunnon laastaroiminen. Tästä esimerkkinä naiivit naisseikkailut ja tämä annettu typerä haastattelu.

Touko Aalto on kateissa itseltään.

P.S. Pääministeri Aalto hameessa saisi pukeutumisestaan ehkä vieläkin enemmän kritiikkiä kuin pääministeri Stubb sai shortseistaan.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Kiitoksia linkistä. Nopealla tsekkauksella olen nähnyt kurjempiakin kohtaloita kuin joutua vihreiden puheenjohtajaksi vaikkakin olisihan se karmea herätä tuollaiseen painajaiseen.

Toukolla on muuten edelleen valehteluongelmia. En nimittäin usko sanaakaan tuosta että mitä enemmän häntä lyödään, sitä enemmän hän saa voimaa. Kun ihmistä lyödään tarpeeksi, hän murtuu. On puppua esittää kaikenkestävää.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Touko Aalto munasi pahoin, mutta erehtyminen on inhimillistä.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Minulla oli samankaltainen tilanne vuonna 2003. Olin työttömänä, söin olemattoman vähän, koska ei antanut luonne periksi mennä sossuun. Paino 70 kg. Tuli töitä, 6 kk meni syöden ja puntteja nostellen - paino 95 kg. Toki siinä rasvaakin varmasti oli, mutten siinä painossa vielä mikään läskipallero ole. Tälleen 106 kg painossakin olen vielä kuitenkin hieman alle 20% rasvoissa.

Kikka on siinä, että aloittaa reilusti alle normaalipainostaan. Aalto on minua sen 5 senttiä pitempi, eli hän on mahtanut olla melkoinen luuviulu aloittaessaan.

Se nyt on selvä, että tästä painosta on aika vaikea hankkia lihasta - varsinkaan enää tässä iässä. Enkä ole koskaan oikein siihen panostanutkaan. Arvostan voimaa ja liikkuvuutta enemmän.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Itse taas joudun treenaamaan hamaan tappiin asti koska selkä alkaa ilmoitella ensimmäisenä liian pitkistä tauoista. Sitten alkavat muut kolotukset siellä täällä. Näillä ajokilometreillä kroppaa pitää yrittää huoltaa aina välillä. Enpä valita kohtaloa. Juha Väätäinen sen aikanaan napakasti totesi: terveenä hautaan.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Joo, huomasin tossa 30 ikävuoden jälkeen, että taukoja ei kannata pidellä - saattaa jäädä lopulliseksi. Samalla meiningillä olen liikenteessä kuin sinä, että teen niin pitkään kuin paikat kestää. Minä jos en tee mitään fyysistä, muutun helvetin äkäiseksi. Nyt on tämän vuoden ollut olkapää kipeänä, kun voimatasapaino on liikaa rintalihaksissa ollut ja siitä on tullut asentovirhe. Onneksi ei kuitenkaan mitään, mitä ei venyttelemällä ja syviä selkälihaksi treenaamalla saa korjattua. Penkkiä on joutunut karttelemaan.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Laskin muuten ne kuukaudet uudestaan, kun keskustelin tästä asiasta toisaalla. Niin se aika kultaa muistot. 6 kk oli tosiasiassa 9 kk.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Väätäinen ei itse taida kovinkaan terveenä hautaan päästä. Paha alkoholismi, josta Juha pääsi onnekseen eroon, taisi kuitenkin tuhota perusterveyden.

Toukohousulle taitaa maistua myös kuningasalkoholi, ainakin lehtitietojen perusteella veti julkisesti bissee Iriksen kanssa Helsingin yössä.

Pääministeriainesta.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Hyvin onnistunut kadottamaan ~40 kiloa painostaan tohon kuntavaalikuvaan.

Käyttäjän karikulmala kuva
Kari Kulmala

Olisin tyytyväinen jos saisin voimaharjoittelun avulla pari kiloa vuodessa lisää lihasta. Se olisi mahdollista, mutta ei 30 kg. Läskiä on mahdollista saada 30 kg vuodessa ja varsin helposti.

Pasilla on tällä hetkellä paremmat selkälihakset kuin vuonna 1990.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Hehheh, vuonna -90 me olimme Kapa nuoria ja kauniita, nyt emme niin nuoria.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Itse olin harmissani silloin kun Touko Alto valittiin puheenjohtajaksi, pidin tyyppiä asiallisena ja minusta vihreät olisivat ansainneet Emma Karin joka olisi johdattanut puolueen asiaankuuluvaan kannatusmarginaaliin.

Olen iloinen että olin väärässä, Aallon rinnalla jopa Ville Niinistö näyttäytyy melkein järjellisenä ihmisenä.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Kasvuhormonilla saa lihakset helposti ja nopeasti. Varmasti esim Bull Mentula sen tietää. Dopingaineiden kysyntä ei ainakaan ole laskemassa. Salakuljetus rehoittaa.
Samat ihmiset myyvät kovia huumeita kuin kasvuakin.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Teppo ei ainakaan ole langennut hormonien käyttöön (hymiö)

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Ensimmäisenä tuli mieleen, että toimittaja ei ole vain tuntenut voimaharjoittelutermistöä ja siten ymmärtänyt Toukon sanomisen väärin. Touko olisikin tarkoittanut, että vuoden treenauksen jälkeen maasta nousi 30kg enemmän.

Toimittaja kuitenkin kapturoi asian oikein, ja palturin lähde on Touko itse.

Onko Vihreiden poliittinen liturgia samanlaista palturia?

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Julkisuuden hakemisen kannalta ilmeisesti juttu toimi. Vähäpätöinen juttu, joka nosti hässäkän. Ei voisi olla oikeasti vähemmän tärkeätä asiaa, kun sen miettiminen onko jonkun kertoma lihaspaino realistinen vai ei.

Siitä sitten kehkeytyy möykkä mediassa ja siten henkilöä pidetään julkisuudessa.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Vihreiden Touko keskittyy median kautta jälleen olennaiseen ?

EVVK.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Hieman kyllä tunnen myötätuntoa Touko Aaltoa kohtaan. Millaista on olla heteromiehenä puoluejohtajana semmoisessa puolueessa, jossa militantit feministit ja feministimiehemykset pitävät sinua palliotteessaan ja toisella puoleen hlbt -joukko mätkii pesäpallomailoilla munille, jollet ole niiden edessä polvillasi. Ylipäätään ihmettelen sitä masokismin määrää, joka saa suhteellisen tervejärkisen miehen hakeutumaan vihreiden puheenjohtajaksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset