pasi majuri grab them by the balls, heart and mind will follow

Poliitikkojen emämunauksella Suomi haali maahantulijoita 2015 - 2016

Poliitikot tekivät miljardiluokan emämunauksen, kun he sallivat vuosina 2015 ja 2016 tapahtuneen hallitsemattoman maahanryntäyksen. Kysymys kuuluu: ketkä tai mitkä puolueet olivat vastuussa?

Toisessa blogissa Ollila aiheellisesti kyselee Dublinin-sopimuksen noudattamisesta ja kommentoija Stenbäck ansiokkaasti muistutti meitä sopimuksen noudattamista vaatineita, että Suomella oli harkintavalta käytössään, kun se salli maahantulon. Suomeen tuli pelkästään vuonna 2015 lähes 33 000 turvapaikanhakijaa ja vuonna 2016 vielä 5 500. Käytännössä kyse oli turvapaikanhakijoista, jotka valtaosaltaan tulivat Suomeen Schengen-maista tai olivat muuten kulkeneet niiden läpi. Tarkennettuna kyse oli Ruotsista ja Saksasta. Tulijoihin olisi voitu soveltaa Dublin-menettelyä, koska Suomi Euroopan pussinpohjalla on harvoin turvapaikkahakemusten käsittelyn ensisijainen vastuumaa.

Dublinin sopimus määrää kansainvälistä suojelua hakeneiden vastuumaat, joissa hakemukset tutkitaan. Vaikka hakemus tehtäisiin Suomessa, Dublinin sopimusten määräysten mukaan se tulee tutkia niissä maissa, joihin hakijalla on liittymiä, perhesuhteet tai johon hän ensimmäisenä saapui. Kun vastuumaa on selvillä, se on velvollinen ottamaan hakijat vastaan ja tutkimaan hakemukset. Näin siis pääpiirteittäin.

Mitä tehtiin Suomessa esimerkiksi vuonna 2015? Pääministeri Sipilä ilmoitti 05.09.2015 tunnekuohun vallassa antavansa kotinsa turvapaikanhakijoiden käyttöön. Välittömästi tämän jälkeen Suomeen alkoi virrata valtavia määriä turvapaikanhakijoita Ruotsin ja Saksan kautta. Syyskuussa tulijoita oli reilusti yli 10 000 ja vielä loka-marraskuussakin yli 5 000 hakijaa per kuukausi. Melko hyvin kun alkuvuonna tahti oli satoja per kuukausi. Päättäjät Suomessa joutuivat paniikkiin ja Dublinin sopimuksen määräykset palauttamisesta vastuumaahan jätettiin noteeraamatta. Kannattaa muistaa, että poliitikot ovat joutuneet erikseen tekemään päätöksen siitä, että Suomi ottaa Dublinin sopimuksen mukaan muille kuuluvan selvitysvastuun ja pitää tänne tulleet hakijat Suomessa. Ketkä päätöksen tekivät, asiakirjoista tämä selviää. Päätös maksoi Suomelle karmean määrän euroja, ja maksaa yhä. Hallitusvastuussa olivat tuolloin persut, kokoomus ja keskusta.  

Oliko Suomella käytännön mahdollisuutta käännyttää hakijat takaisin Ruotsiin tai Saksaan, sen jälkeen kun Sipilä oli hakijat kutsunut tänne? Oli, mutta se olisi vaatinut virheen tunnustamista ja kanttia. Suomi olisi voinut huoletta ilmoittaa Ruotsille ja Saksalle, että ne ovat Dublinin sopimuksen mukaisia vastuumaita ja käännyttää hakijat takaisin näihin maihin. Toteutuuko vastuu seuraavissa vaaleissa, tuskinpa. Valtaan on pyrkimässä puolueita, joille maailman rakastaminen on tärkeintä, kustannuksista tai seurauksista välittämättä.

http://tilastot.migri.fi/#applications/23330/49?start=540&end=551

http://www.hs.fi/politiikka/art-2000002850318.html

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/420389-turvapaikanhakijat-syytt...

 

            

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

Kertoo todella paljon Suomen poliitikkojen ammattitaidosta, että liitytään Dublinin sopimukseen, mutta silloin kun sen nojalla turvapaikkaa hakevat voitaisiin siirtää sopimuksen mukaisesti maahan, jolla on vastuu turvapaikan tarpeen selvittämisestä, Suomi toimiikin kuten koko sopimusta ei olisi olemassakaan ja ottaa selvityksen tehdäkseen kaikkine kustannuksineen ja muine haittoineen.

Miljardiluokan emämunaus, aivan kuten sanot, ja kaupanpäällisiksi vielä rikoshaitat. Hakee vertaistaan EU:n historiassa.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Hannu, tuossahan toteutettiin vain Orponkin kuuluttamaa taakanjakoa. Kaiketi turvapaikanhakijoiden kohdalla oli jo tehty suullinen sopimus, jotta laittakaa Saksa ja Ruotsi tulemaan tänne. Me perustamme tarvittavat majoitukset ja muut järjestelyt. Kyllä kokoomus ja keskusta homman hoitaa ja Soini nyökkäilee tyytyväisenä.

Mitä sitä turhia allekirjoitettuja sopimuksia ja EU asetuksia noudattamaan. Nehän on tehty rikottaviksi, kun pitää olla niissä päättävissä pöydissä.

Tulee mieleenettä luulevatko meidän päättäjät virkakuntineen meitä kansalaisia vallan tyhmiksi. Siltä tämä näyttää.

Käyttäjän PekkaMansala kuva
Pekka Mansala

Pätee kuten muutkin EU-sopimukset.
Ne pitäisikin kirjoittaa vessapaperille. Silloin niillä voisi edes pyyhkiä.
"...luulevatko meidän päättäjät virkakuntineen meitä kansalaisia vallan tyhmiksi...".
Eivät luule, vaan tietävät. Joku jo ennustikin, ettei edes mitätön poliittinen vastuu laukea.

Käyttäjän tapiosimonen kuva
Tapio Simonen

Meillä on poliitikkoja, jotka aktiivisesti tuhoavat maatamme.

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2015/08/mi...

Anonyymi20. kesäkuuta 2017 klo 18.30

”Petteri Orpoa ja Timo Soinia ei saa unohtaa, jos vaikka ihme tapahtuisi ja joku päivä nämä rikolliset poliitikot istuvat vielä syytettyinä Suomen kansan tuhoamisesta”.

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2017/06/ki...

Käyttäjän tapiosimonen kuva
Tapio Simonen

Petteri Orpo haastattelussa syksyllä 2015

Sisäministeri on orpo tai urpo, joka ”uskoo ja toivoo ja toivoo uskovansa” Suomen selviävän pakolaistulvasta (VIDEO 3 min, haastattelu):

https://www.youtube.com/watch?v=GvkOsuHAdp8

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Mieleen muistuu vuosituhannen vaihteesta valtio-omisteisen yhtiön Soneran miljardikaupat, joilla se osti saksalaista ilmaa umts-nimikkeellä. Ei tainnut joutua kukaan vastuuseen.

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

Heh! Vuonna 2015 oli lamakausi ja rahat siksi tiukalla, mutta pitipähän tässä asiassa paukutella henkseleitä, että rahkeissa löytyy eikä täällä olla köyhiä eikä kipeitä...

Voiko kansallisvarallisuuden tuhoamisesta joutua valtakunnanoikeuteen?

Onko jokin taho, joka on vastuussa vahingon laajuutta koskevan rikostutkinnan järjestämisestä?

Käyttäjän seppoviljakainen kuva
Seppo Viljakainen

Jos miljardimunauksia haetaan , on yksi selvimmistä tuulituki, joka valuu suurimmaksi osaksi ulkomaille laitevalmistajille.

Vahingon suuruus vuonna 2011 tehdystä päätöksestä ( tukea maksetaan vuoteen 2030 asti) riippuu tuulisuudesta ja tulevasta sähkön hinnasta : arviot liikkuvat 2000-4000 miljoonaan euroon : täysin hukkaan heitetttyjä miljardeja.

https://yle.fi/uutiset/3-9552046

Tähän mennessä olemme haaskanneet verovaroja tähän totaaliseen munaukseen
464 357 381,10 €.

Käyttäjän tapiosimonen kuva
Tapio Simonen

Unkari hyväksyi lain: Kaikki turvapaikanhakijat pidetään leireillä

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005117226.html

KORJAUSSARJA SUOMEN HUONOON PAKOLAISPOLITIIKKAAN

STT Helsinki

Suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttari arvioi, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden kokoamisesta palautuskeskuksiin olisi todennäköisesti hyötyä. Pelttari kommentoi asiaa aamulla Ylen aamu-tv:lle.

https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/supon-peltt...

--------------------------------

TIIVISTELMÄ.

VALTION ON PIDETTÄVÄ HUOLTA SISÄISESTÄ(KIN) TURVALLISUUDESTA. AVOIMET RAJAT (EI RAJATARKASTUKSIA) HYÖDYTTÄVÄT TERRORISTEJA. LAITTOMILLE MAAHANTULIJOILLE JA MAASSA OLEVILLE PERUSTETTAVA PALAUTUSKESKUS. LAITTOMAT OLESKELIJAT SAATAVA POISTETTUA MAASTA NOPEAMMIN. POLIITTISTEN PÄÄTTÄJIEN ”SHOKISSA OLEMINEN” JA TERRORITEKOJEN JULISTAMINEN ”TUOMITTAVIKSI JA RAUKKAMAISIKSI” EIVÄT PARANNA SUOMEN KANSALAISTEN TURVALLISUUTTA. ON RYHDYTTÄVÄ PUHEISTA TEKOIHIN.

LUE TIIVISTELMÄN ESITTÄMIÄ KORJAUSTOIMENPITEITÄ TARKEMMIN

https://www.tapionajatukset.com/30682

Niko Sillanpää

Suomalaiset poliitikot nyt vain peesaavat Merkeliä. Kaikessa.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Voiko todella olla niin, että Berliinin ohjeiden mukaan on menty?

Niko Sillanpää

Ei välttämättä tarvitse erikseen ohjeistaa, tietävät, että niskuroinnin minimiseuraus on, että voi unohtaa mahdollisen EU-uran.

Käyttäjän MikaLehtonen kuva
Mika Lehtonen

Kelvottomista päättäjistä ja surkeista päätöksistä voi syyttää viime kädessä Suomen kansaa. Jos ihmiset seuraisivat politiikkaa ja muuttaisivat tarvittaessa äänestyskäyttäytymistään, puolueet kuuntelisivat äänestäjiä, eikä niillä olisi varaa olla niin ylimielisiä, kuin ne nyt ovat.

Maahanmuuttokysymys on hyvä esimerkki siitä, että puolueet voivat tehdä Suomessa, mitä lystäävät. Mielipidemittausten mukaan suurin osa kansalaisista ei haluaisi enää lisää maahanmuuttoa etenkään kehitysmaista, mutta esim. Kokoomus vaatii pakolaiskiintiön pysyvää nostoa. Vanhan "koti-uskonto-isänmaa" -puolueen motiiveja tässä asiassa on erittäin vaikea ymmärtää. Kiintiöpakolaisten ottamisesta pitäisi luopua kokonaan, koska maan talous pyörii raskaan ulkomaisen velanoton varassa.

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

Demokratia on raaka ja armoton järjestelmä, jossa äänestäjät saavat aina ansionsa mukaan. Peiliin katsomisen paikka tämä on meille kaikille.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Suomi on kummallinen maa kun kukaan ei ole vastuussa mistään. Muistellaan yksistään Päivi Nergiä, joka tuntee henkilökohtaisesti jokaisen turvapaikanhakijan, joka palkittiin ilmeisesti vittuilumielessä kriittisille äänille loistokkaasta työstään ja joka nyt sitten on faktuaalisesti todistettu puhuvan paskaa, valehdelleen järjettömyyksiä.

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708230151005_u0...

"Poliisi on tehnyt aamupäivällä Turussa kaksi uutta kiinniottoa Turun perjantaisiin puukotuksiin liittyen.

Miesten kansallisuudesta ei ole poliisin mukaan varmuutta, koska he ovat antaneet siitä ristiriitaista tietoa. Suomen viranomaisille miehet ovat ilmoittaneet olevansa algerialaisia, Ruotsin viranomaisille puolestaan marokkolaisia."

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Elokuun 2012 kesäkokouksessa Kouvolassa Katainen tokaisi ”pääministerinä oleminen on kivaa.” Se nähtiin myös tv:ssä. Hänellä on ollut ”kivaa”, mutta kansalla on ollut vuosi vuodelta sen jälkeen vähemmän kivaa. Katainen on löytänyt sen sijaan varmasti ”kivoja kavereita” Brysselissä.

Vuonna 2008 Katainen totesi haastattelussa, että Suomi tarvitsee 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa vuoteen 2025 mennessä, mikäli työvoimapula pyrittäisiin ratkaisemaan ainoastaan korvaavalla työvoimalla. Tätä taustaa vasten on täysin ymmärrettävää Orpon johdolla toteutettu Kokoomuksen mamu-politiikka.

Kuulin viikonloppuna tyttäreltäni, että hänen kummityttönsä käy koulua, jossa tämän luokkatovereista 80 % on maahanmuuttajataustaisia.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset