pasi majuri grab them by the balls, heart and mind will follow

Flynn hakee syytesuojaa, Trumpilla voi kohta posket täristä

Millaisen pommin Flynn pudottaa Trumpin niskaan kongressin järjestämässä kuulemisessa? Hiljattain eroamaan joutunut Trumpin neuvonantaja ja ex-kenraali Michael Flynn hakee lakimiehensä mukaan syytesuojaa itselleen kuulemistodistusta vastaan. Flynniltä löytynee takuuvarmasti tietoja, joilla istuvan presidentin posket voivat alkaa täristä muutenkin kuin kuorsatessa. 

Käytännössä kyse on Trumpin kampanjan Venäjä-yhteyksistä ja siitä, että venäläisten kanssa touhuillessaan Flynn on todennäköisesti syyllistynyt vakavaan rikokseen tai rikoksiin. Veikkaan että jenkeissä syytesuojamenettelyssä sovitaan todistusteemoista ja jo ennakkoon tsekataan, kuinka merkittäviä päitä kuulemisessa voi pudota. Jos todistuksella ei ole paljon arvoa, mitään suojia tuskin myönnetään.

Flynnin asema voi olla todella vaikea, jos oma lakimies katsoo jutun vaativan sopimista. Tutkinnassa Flynnin niskaan on saatettu kerätä jo nyt vakuuttavaa näyttöä, mutta se ei välttämättä riitä isompien päiden pudottamiseksi. Jos ja kun Flynnillä on jotain vakuuttavaa tarjottavana, oman nahkansa pelastamiseksi kannattaa Flynnin laulaa. Tällä hetkellä pieni uutinen maailmalla mutta jos Flynn pääsee esittämään laulutaitojaan, juttu voi kasvaa kunnon skandaalin mittoihin.

Trump on tähän mennessä osoittautunut todelliseksi törpöksi ja hänen ympärilleen kyhäämänsä porukka vieläkin hölmömmäksi. Trumpin putoaminen korkeimmalta jakkaralta olisi kova juttu ja Trumpia kaipaamaan jäisivät lähinnä hänen ympärillään pörräävät häntäkärpäset ja Putin porukoineen.         

 

http://www.reuters.com/article/us-usa-trump-russia-flynn-idUSKBN1713AG 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Mikä voisi olla esimerkkisyy sille, että Trump voisi tulla erotetuksi presidentin virastaan?

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Virkasyyte Venäjän kanssa vehkeilystä, lahjonnasta tai muista vastaavista väärinkäytöksistä.

Todennäköisesti käy kuitenkin siten että tutkinnan alkaessa kiristyä ympärillä, hän kyllä osaa erota itsekin eli tekee diilin senaatin kanssa.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Voiko torstain kyselytunnilla hakea syytesuojaa?

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Saulinkin kannattaa pitää sordiino paikallaan Putinin kanssa, "soutaja" teki MV-sen tempun, Suomen Chamberlain? Miten se sanonta menikään voissa paistamisesta?

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Tämä Trumpin käytös ja touhuilu alkaa näyttää entistä enemmän paroni Münchhausenin seikkailuilta. Siitä ei taida seurata pitkän päälle hyvää. Tätä todistaa myös se, kun yksi hänen lähipiiristään eli kenraali Flynn on ruvennut ”kauppamieheksi.” Trumpille taitaa käydä vähän samaan tapaan kuin ohukaiselle ja paksukaiselle, jotka myivät paronille leijonia ja tulivat sitten perimään niistä maksua.

https://www.youtube.com/watch?v=1DDNO340fzU

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kaikki suunnaton sekoilu on kyllä näkynyt alkumetreitä saakka.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset