pasi majuri grab them by the balls, heart and mind will follow

Sipilä taisi pelästyä, jälleen

Viimeistään nyt on suomalaisten syytä herätä. Sipilä taisi pelästyä pahemman kerran, kun Venäjä äskettäin lausui normaalityyliinsä Haglundin tiedonannosta. HS uutisoi toissapäivänä Sipilän todenneen, että Suomen ei pidä hakea Nato-jäsenyyttä seuraavaan neljään vuoteen. Arvioin Venäjän kannanoton jälkeen,  että joillekin  poliitikoille se saattoi aiheuttaa paitsi pahaa mieltä,  myös pyykkipäivän. Taisi osua nappiin. Haglundille edelleen täydet pisteet rohkeudesta.

Suomalaisten äänestäjien on syytä herätä, kepu on johtamassa Suomea täysin Venäjän syliin. En voi muuta kuin hämmästellä kepun taitamattomuutta, linjattomuutta ja poliittista pelkuruutta. Kuka johtaa kepua ja miksi kepu lähti viemään Suomea vauhdilla Venäjän armoille?  

Sipilä ei ole ilmeisesti vieläkään tajunnut: Suomella ei ole mitään Nato-optiota. Se on mielikuvituksesi tuotetta. Sipilä, elät näiltä osin harhassa. Otapa asioista vähän selvää ennen kuin alat syöttämään kansalaisille höpöhöpö-juttuja.  

Vielä viime viikolla Sipilä ei ollut torppaamassa jäsenyyttä, vaan jätti itselleen harkinnanvaraa hakemuksen suhteen. Venäjän kommentin jälkeen mieli muuttui yhdessä yössä. Näinkö tätä maata johdetaan? Sipilä, kuka johtaa kepua, sinä vai Väyrynen?  

Hiljattain Sipilä pelästyi suomalaistoimittajien puheita eikä uskaltanut osallistua EU-tenttiin. Nyt on täysin ilmeistä, että Venäjältä kuulunut normilausuma sai Sipilän tärisemään kunnolla. Pelko on tervettä, Sipilä, ei siinä mitään. Mutta se, että poliitikko lamaantuu pelosta noin pahasti, se on jo huonompi juttu.

Suomalaiset, haluatteko todella leimautua kepun johtamaan lammaslaumaan? Sipilä on ulkopolitiikassa täysin tuuliajolla, ja johdattaa velttoa ja tahdotonta lammaslaumaa kohti itää. Olisiko syytä ajatella uudelleen? Voin jo nähdä, miten kenraali Ehrnrooth kiroaa poliitikkojen nykytouhua, missä sitten liekin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Tuuliviiri yllä talon katon...

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Äärikeskustalainen ei voi olla mitään mieltä mistään.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Keskustalaisuus on harha, se on kaikkien puolueiden tai ideologioiden sekasikiö, joka yrittää kumartaa joka suuntaan. Mutta siitä huolimatta kokee olevansa kaikkien yläpuolella, ja tekee ylimielisiä tekoja vetoamalla siihen, että he edustavat kaikkia.

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Täytyy tunnustaa, minua kyllä pelottaa Majurin kaltaiset kirjoittajat. Minkälainen tulevaisuus meillä olisikaan Majurin julistamalla vihan lietsonnalla. Ystävällinen neuvo, eikö olisi syytä uudistaa vanhan levyn sisältö. Se saattaisi helpottaa.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Jos olet kerran kepulainen, pelottaa varmasti. Se ei ole uutta, että kepua pelottaa. Suurta johtajaanne näyttää pelottavan pienimmätkin asiat.

Käyttäjän PetriKRundelin kuva
Petri K Rundelin

Kovalevy-"Asetukset" kyllä voisi Pasi Majurille Arvo Tammela muuttaa?

-"Ehkä olen tällä kertaa väärässä?"

Ja repeat/toisto päälle sisäiseen dialogiin ?

Sillä ihminenhän on erehtyväinen?

PS. Mutta en tiedä onko tämäkään ehdotus hyvä, mutta laitetaan eteenpäin
muidenkin mietintään.

-PR

Käyttäjän SeppoLavonen kuva
Seppo Lavonen

Kun Juha Sipilä pari päivää sitten TV-väittelyssään Alexander Stubbia vastaan tuli sanoneeksi (aikaisemman kantansa pyörtäneenä!), ettei tulevalla vaalikaudella pidä hakea Nato-jäsenyyttä, Kremlissä poksauteltiin kuohujuomapulloja. Viipurin vaalipiirin kannanotot eli peitellyt ja peittelemättömät uhkaukset ovat tuottaneet Suomessa erinomaisen tuloksen. Tsuhnia talutetaan liekanarussa minne halutaan.
En pidä ollenkaan mahdottomana, etteikö ennustettu keskustajohtoinen punamultahallitus voisi saada tulevalla vaalikaudella eteensä ystävällistä ehdotusta joidenkin Suomenlahden saarien tai niemien vuokraamisesta Venäjän tukikohtien käyttöön "Itämeren turvallisuuden vakauttamiseksi ja Suomen puolueettomuuden vahvistamiseksi". Mitä mahtaisi Sipilä tai ulkoministerinsä Väyrynen vastata?
Vaalien jälkeiset turvallisuuspoliittiset ennusmerkit ovat aika masentavia. Ennustan, että ennen kuin vaalikausi on edes puolessa välissä, Suomessa kääntyvät takit pakon edessä niin kiivaasti, että vuorit repeilevät.

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Majuri ei näköjään pysty ymmärtämään selvää suomen kieltä. Uudistan edelleenkin aikaisemmassa kirjoituksessani julki tuomani toiveeni vanhan levyn sisällön uudistamisesta. Majurille vielä, pelkäättekö te myöskin nykyistä tasavallan presidenttiä. Jätän mietittäväksenne, mitä tällä tarkoitan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset