pasi majuri grab them by the balls, heart and mind will follow

Haglund toimi suoraselkäisesti, rassukat tärisevät

Täysin naurettavaa itkua Haglundin toimista. Näkee, että Suomi on täynnä Venäjää pelkääviä rassukoita. Eikö teitä nyyhkyttäjiä perkele hävetä? Haglund on toiminut suoraselkäisesti ja te muut rassukat tärisette niin, että polvilumpioiden pauke kuuluu tänne itärajalle asti.

On se hyvä, että Venäjä ei sanonut yhtään pahemmin. Olisi voinut tulla pyykkipäivä monelle surkimukselle. Ja miehiä vielä pitäisi olla. Haglundin toiminta on ollut täysin moitteetonta omaan toimivaltaan kuuluvassa asiassa. Siitä täydet pisteet hänelle.

Vai ei ole Suomi suomettunut? Kyllä aina välillä hävettää olla suomalainen, perkele.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (49 kommenttia)

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Aina kehutaan suomalaista sisua mutta kyllä nyt tosiaan monelle näyttää käyneen lapsuusajan vahinko.
Mielestäni Haglund on noussut aivan kärkikastiin poliitikoistamme. sanoi vain suoraan sen mitä pitikin sanoa. Nöyristelemättä, asiallisesti ja suoraselkäisesti.

Uskon että Venäjäkin avostaa enemmän henkilöä ja kansakuntaa joka kertoo kantansa ja paikkansa kuin sellaista joka kiemurtelee ja josta ei ota selvää.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Edellinen ihan oikea puolustusministeri meillä oli hänkin svenskien puolueesta, Elisabeth Rehn. Hän oli ministeri, joka laittoi hihat heilumaan ministerinpostin aikana, ja vielä sen jälkeenkin. Eikä tainnut Ellu olla armeijan käyneitä. Rehnille olen ikuisesti kateellinen, kun pääsi Hornetin kyytiin. Tosin hän jos kuka sen ansaitsi.

Sisäministerien osalta tulee mieleen Rehnin tasoinen ministeri, joka hoiti aikanaan hommansa kuin ihan oikeat miehet, Kaisa Raatikainen. Ei ole vielä vastaavaa näkynyt, vaikka kaikenmaailman piipittäjiä on ollut yrittämässä. Olen monta kertaa ihmetellyt, että mitä ne siellä eduskunnassa edustajille syöttää, miehet itkee ja tärisee, naiset näyttävät, että munassa löytyy.

minnam ahonen

"munassa löytyy" :)

Hillary Clinton thinks Europe 'too wimpy' with Putin
http://edition.cnn.com/2015/02/13/politics/hillary...

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Suomen vaalinoottikuume leviää näemmä Venäjän ulkoministeriöstä ulitsoillekin. Ensossa, Kaakkois-Suomessa on venäläismiehet hakanneet suomalaisia ja väittäneet ettei suomalaisilla ole asiaa Ensoon tai koko Jääskeen tai Viipurin lääniin tai koko Kaakkois-Suomeen:
http://yle.fi/uutiset/suomalaisturistit_pahoinpide...

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Täyttä asiaa Pasi Majuri, kun ottaa kirosanat pois. Ei ne kylläkään minun hipiääni turmele, mutta ovat tarpeettomia.

Jos voisit hiukan tuota liian kärjekästä sanankäyttöäsi jatkossa lieventää. Kyllä asia tulee vähemmälläkin ymmärretyksi, kuka sen pystyy yleensä ymmärtämään. Ja haluaa ymmärtää.

Haglund on todella parhaasta päästä puolustusministereistämme. Saapas nähdä kuka tulee jatkajaksi?

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

No, Suomen kieli on kaunista ja tehty käytettäväksi. Aiemmilta uriltani on jäänyt selkäytimeen joitain pieniä heijasteita ja aina välillä lipsahtaa vieläkin. Tosin nyt laitoin tahallani, jotta asia menee perille.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Perkele ei sinäänsä ole kirosana. Se on voimasana.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri Vastaus kommenttiin #12

Hyvä pointti. Joku voi nähdä siinä esimerkiksi substantiivin tai synonyymin Belsebuubille.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Ei toi Pasin pieni kiroilu mitään haittaa. Kuuluu asiaan. Joskus tulee itsekin hieman vedettyä monipuolisemmalla ilmaisulla. Oleellista on että asia koko ajan mukana. Pasi, susta pitää tehdä E-liike.net mies ja kiireesti. http://e-liike.net - voisit olla meidän Nato siipi;-)

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Heh, en osaa puhua 'poliitikkoa' eli paskaa. Saatte neuvoja kyllä ilmankin.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Haglundia haukutaan siksi, että hän osoitti rohkeutta, jota itkijöiltä ei löydy. Se voi vähän harmittaa.

Nuo "olisi pitänyt tehdä sitä sun tätä -vaatimukset" ovat täysin tyhjänpäiväisiä itkunaiheita, jos samalla ei osoiteta, mitä ohjeita tai määräyksiä on rikottu. Jos ei rikkomuksia löydy, ei voi moittia. Eipä löytänyt rikkeitä presidenttikään, vaikka on lakimies.

Käyttäjän hexu980 kuva
Heikki Aukee

Demokratiassa tehtävät on jaettu. Hallituksen rivit on oltava opposition kestävät, mutta sitä ei voi tietää ellei yhtenäisyyttä jollakin tavalla koetella. Jos valtiojohdon rivit rakoilevat opposition edessä, turha kuvitella heistä olevan maalle hyötyä silloin kuin paine ulkopuolelta alkaa lisääntymään. Siitä toki olen samaa mieltä, että Haglund selviytyi yllättävän hyvin.

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

Katso Pasi Majuri vaan Ukrainan sodan materiaalia netistä. Kauheaa nähtävää, kun pää ammutaan irti ja suolet lentää mahasta.

Suomen eliitin kannattaisi uhota vähemmän ja pitää suuta soukemmalla.
Jos pistellään neulalla, voi vastaus olla tykinkuula.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Miksi noita kukaan järkevä viitsii katsella? Sen verran on kuolleita, suolia, aivonkappaleita ja verta nähty, että en enää viitsi huvikseni enää tirkistellä.

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula Vastaus kommenttiin #16

Sitähän se oikea sota on, ei videopeliä.

Käyttäjän JohnnyLoikkanen kuva
Johnny Loikkanen

Osoitti rohkeutta ja suoraselkäisyyttä pelkäämällä nokkosia niin paljon ettei käynyt armeijaa. Eiköhän niitä pelkureita ole ne, jotka eivät uskalla Suomea puolustaa ilman Naton apua. Tosin ilman Natoa meitä tarvi edes puolustaa, vähän ristiriitaista, mutta Haglundia ei voi kehua suoraselkäiseksi kukaan suoraselkäinen.

Käyttäjän TorstiThtinen kuva
Torsti Tähtinen

Katotaas kui Kallen käy kun sitä rohkeutta oikeesti tarvitaan.

Jari Rauhala

Haglund. Tähtinen toi jo asiaa esiin. Kuitenkin on eri asia toitottaa kovia kommentteja (jos ne eivät ole valtiollisen median korostamia?) turvallisista ja tutuista sisätiloista, kuin astua areenalle ja tehdä ihan "face to face" sinne minne haluaa viestin osoittaa -Venäjä-.

Enemmän tulee mieleen vaalipeli. Muutenkin koko vuodesta. Ilman Ukraina- ja Venäjäuutisointia olisi saattanut käydä parille puolueelle aika ikävästi. Ellei jo käy, jää nähtäväksi?

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Haglund olisi saanut 11 pistettä ja papukaijamerkin, jos olisi Venäjän kommentin jälkeen ilmoittanut, että pitäkää siellä rajan takana naama kiinni, ettei ala läski tummumaan. Ymmärrän kyllä, jos jätti sanomatta.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Täällä on nyt kaksi nimpparikirjoittajaa jotka on sitä mieltä että Haglund ei ole rohkea. Tosi tyhmää ja ei ollenkaan rohkeaa itse kirjoitella pseudonyyminä. Heko heko provoilua nimpparit.
Haglund on luotettava poliitikko ja hyvä mies paikallaan.

Jari Rauhala

En minä, enkä usko että harva kieltää sinua pitämästä Haglundia hyvänä miehenä. Jokainen voi valita ystävänsä ja esikuvansa.

Kyllä siellä ihan aito nimi on ja kuvakin pitäisi löytyä, kunhan klikkaat vain. Semmosta se Sini elämä on, kyllä se siitä....

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Vai ei ole Suomi suomettunut? Kyllä aina välillä hävettää olla suomalainen, perkele.

On todellakin. Lännen suuntaan.

On se onni että uhkailuiila jyrääviä machoilijoita ei ole Suomessa kovin monta kappaletta. Löytynevätkö ne kaikki tästä kekusteluketjusta?

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Se länteenpäin suomettuminen on toki ilmeistä, mutta Venäjä ei kyllä ymmärrä mitään "tunteista puhumista" Stubbin tyyliin. Sen sijaan heti meni perille kun Haglund ja kumppanit rustasivat kirjeen.

Kirjeessähän Haglund ja kumppanit eivät totea muuta kuin että Venäjä käyttäytyy uhkaavasti ja vaikka siihen ei pidä ylireagoida, valmistautua pitää.

Totta kai pitää valmistautua tuli jotain tai ei. Ja Venäjä itse valmistautuu kaiken aikaa. Propagandamyllyt soi ja uutta asetta pukkaa. Se saa aivan rauhassa tehdä niin, mutta aika heikoilla se on, jos alkaa siitä muita moralisoimaan.

Suomi oli yksin viimeksi. Sehän on edistystä jos Ruotsi ja Norjat tajuavat, että se oli aikamoista uhkapeliä myös heidän osaltaan.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Joudut keksimään jonkun uuden termin, suomettumisesta ei voi puhua länsisuunnassa. No, länsi, itä, suuntautuminen on joka tapauksessa arvovalintakysymys.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Miksi pitäisi keksiä uusi termi kun vanha on niin hyvin ilmiötä kuvaava? Länsisuunnassa suomettuminen on paljon itäistä veljeään tehokkaampi, koska itäsuomettumisen aikana valtaosa kansasta tiesi mistä oikeasti oli kysymys kaikesta virallisesta diibadaabasta huolimatta. Länsisuomettumisen kohdalla valtaosa ei tiedä, vaan uskoo viralista diibadaabaa kyselemättä.

Suomettumisessa on kyse siitä että ajattelu ja päätösvalta ulkoistetaan – johonkin ilmansuuntaan.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola Vastaus kommenttiin #20

Jos vaikka nyt mietitään miten paljon ihmiset joutuvat hakemaan oikeutta itselleen eu:n tuomioistuimista kotimaista mielivaltaa vastaan, niin ei kyllä ihan äkkiä tule länteen päin suomettuminen mieleen.
Puhumattakaan siitä ettei neuvostoaikana loikkareiden palautuksista vastanneiden ministerien ja virkamiesten toimintaa ole vieläkään tutkittu ihmisoikeusnäkökulmasta vaan ne saapastelevat täällä joukossamme.
Normaalissa länsimaassa niiden toiminta olisi punnittu oikeudessa.

Käyttäjän hexu980 kuva
Heikki Aukee Vastaus kommenttiin #23

Edes YYA-kaudella Suomen puolustus ei ollut niin heikoissa kantimissa kuin nyt. Suomettumisajan vahakabinettikin alkaa nauramaan kuullessaan mainittavan EU ja turvallisuus samassa kontekstissa.

EU on suomettumisajan päättäjien ylimenokausiratkaisu Venäjän demokratisoitumisen odottelun ajaksi. Se ettei sille ratkaisulle määrätty parasta ennen päivämäärää, ei tarkoita EU:n tuovan tai koskaan tuoneen Suomelle suojaa itänaapurin varalta.

Pitää tunnustaa tosiasiat. Nato-jäsenyys on kaikkien puolueiden toimesta pois suljettu vaihtoehto. Jos nato-kannattajat haluavat Suomen suuntautuvan turvatakuiden tarpeessa länteen, pitää lähteä Washingtoniin kyselemään vaihtoehtoja.

Käyttäjän MattiNevalainen1 kuva
Matti Nevalainen

Kas Pasi teki Putinit ja katosi muutamaksi päiväksi

Hetken jo pelkäsin että Pietarin trolli vei mutta ehei. Vai että itärajalla, taisit kuitenkin käydä Ukrainassa.

Natohoukat Stubb ja Haglund vetävät viimeisiään mutta kuten tunnettua suomalaisia johdetaan edestä. Tosin kun mennään länteen niin voisi luulla että mentiin itään toista ja lyhempää reittiä vain. Pikku-calle ja Santeri huutelevat suomalaisille sitten Beringin salmen itärannalta että "ei saa jäädä tuleen makaamaan".

Wanhan tarinan mukaan kärpänen lähtiessään härän sarven päältä kovasti pyyteli anteeksi kun oli näin ollut taakkana. Härkä tokaisi että ei tarvitse anteeksi pyydellä kun ei härkä ollut kärpästä edes huomannut.

Ennemmin tai myöhemmin härkä muuttuu karhuksi jota alkaa pikkuhiljaa vituttaa hyttysten ininä korvan juuresta.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Eikös ne porotkin sekoa kun mäkäräiset käy kunnolla kimppuun? Voivat vaikka juosta rotkoon, kun sekovat kunnolla. Inisijät jatkavat senkin jälkeen.

Petteri Hiienkoski

Tähänhän Haglund tähtäsikin: hän asetti oman etunsa isänmaan edun edelle kerätäkseen NATO-intoilullaan irtipisteitä!

Itsekkäässä Venäjä-pelkojen lietsomisessa ja jännitteiden lisäämisessä ei mielestäni ole mitään rohkeaa. Sehän on raukkamaista pelkuruutta uhota vastarannalta, varsinkin kun itse on melkein puoliksi jo ulkomailla. Paljon vaikeampaa on seistä etulinjassa ja rakentaa yhteyttä silloin kun ollaan naapurin kanssa eri mieltä.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Mun on vaikea löytää Haglundin kannaotoissa mitään uhoa vaan asiallista, suoraselkäistä, kiihkoilematonta kommentointia. Johan se nyt on kumma ellei Suomessa saisi edes olla huolissaan Venäjästä jos aihetta on. Mikä se sellainen maa on jossa tuota huolta ei saisi ääneen sanoa?

Jos tehdään yhteistyötä muiden pohjoismaiden kanssa niin pitää olla yhteinen, yhdessä sovittu linja. Miksi ihmeessä muut pohjoismaat lähtisivät tukemaan Suomen sooloilua ja vapaamatkustelua?

Vaan kyllä tämä päivä on ollut opettavainen kun on saanut lukea tiettyjen puolueitten ja edustajiensa kiemurtelua ja kauhistelua. Alkaa hitaammallekin pikku hiljaa valjeta kuinka syvälle suohon meidät suomalaiset vietiinkään niillä aiemmilla hyvillä ja luottamuksellisilla idänsuhteilla, jos kerran jo pelkkä huolestumisen ääneen lausuminen samassa rintamassa muiden pohjoismaiden kanssa on uhoamista.

Nyt ainakin noiden pöyristymispuolueiden on turha koittaa enää vakuutella minkään pohjoismaisen yhteistyön merkityksen puolesta. Noiden samojen puolueiden solidaarisuus niille aikeille myytiin tänään pois. Tähänastiset puheet ovat olleet valetta.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Carl Haglund tissiposkinen mies mutta suoraa puhetta ja älykästä toimintaa ei valittamista Callen toiminnassa.

Turhaa Sipilä paheksuu, kun Niinistökin kuittasi vain kinthaalla.

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Mitähän ihmeellistä tässä juuri nyt on tapahtunut.? Haglund ilmoitti vain siiitä Pohjoimaisesta yhteistyöstä, mistä on puhuttu ennenkin ...tosin ilman Norjan ja Tanskan mukanaoloa. Minun ymmärtääkseni sitä ei ilman presidentin lupaa edes olisi pitänyt ilmoittaa. Puolustusministerimme teki vain omaa Pohjoismaista politiikkaansa, joka ei kai nyt mitään ihmeempää rohkeutta osoittanut - tai sitten katson rohkeuden olevan vallan muuta kuin mitä arvon herrat itse täällä Puheenvuorossa katsovat sen olevan.

Me teemme Naton suhteen oman ratkaisumme kun sen paras aika on - se kaikkein paras aika tuhrattiin jo aikaa sitten, joka oli suorastaan anteeksiantamaton moka. Voihan sitä nyt perkelettä huudella, mutta hullujen diktaattorien kanssa vain harkitseva viisaus ja diplomaattisuus antavat parhaan tuloksen välttää pahimmat kriisit.

Itse näen Pohjoismaisen puolustuksen olevan täyttä piparia jos vain venäläiset ottavat asiakseen siirtää rajaa Suomen länsipuolelle. Muutama kunnon ohjuskeskittymä Hesaan ja kaikkiin sähkövoimaloihin, niin puput tulee pöksyihin muillekin kuin ruotsalaisille - muut "kaverimme" kuuluvat jo Natoon ja ovat muutenkin hyvin turvassa meidän selkämme takana, joten ei heillä suurempaa huolta taida olla..

Voidaan ärhennellä vaikka kuinka ja olla kovaa poikaa, mutta totuus on kuitenkin se, että Nato on ainoa joka pystyy antamaan vastusta Venäjälle ja me emme .... Siinä sitä sitten oltaisiin puhtaan kaulamme kanssa yksin kiukuttelemassa:)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

... ja vaikka jotkut tuntuvat olevan skeptisiä NATO:n kyvylle puolustautua, niin ei se kyllä pahaakaan Suomelle tekisi.

Käyttäjän hexu980 kuva
Heikki Aukee

Realismia ennen, nyt ja myös tulevaisuudessa. Suomi ei ole liittymässä Natoon, kun ei ole edellytyksiä. Milloin suunnittelitte aloittavanne itsellenne valehtelun lopettamisen Suomen Nato-jäsenyydestä?

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Koko keissin opetus ja paras anti on mielestäni ollut kepun ja persujen aivan käsittämättömässä vauhkoontumisessa tuosta Pohjoismaiden yhteisestä kannanotosta.

Uskon että se pannaan merkille myös muissa Pohjoismaissa: noista puolueista ei ole rakentamaan pohjoismaista yhteistyötä. Jo nyt olisivat mieluummin itseohjautuvasti halunneet livetä yhdessä sovitusta linjasta.
Aika helposti katkesi selkäranka. Hamekangasporukkaa.

Jari Rauhala

Ehkä siihen selkärangan katkeamiseen vaikutti Natomaa Viron presidentin ilmoitus, joka uutisoitiin Suomessa, Venäjän kyvystä hoitaa maa Natosta huolimatta 4-tunnissa.

En ole Naton kannalla ollut missään vaiheessa, mutta tuo raportoitu puhe oli kyllä sanalla sanoen outo, Natomaasta?
Tai sitten hänellä on sisäpiirin tietoa ja levottomalla ihmisellä kävi vain lapsus. Ja vaikutukset kiisi eteenpäin aina Suomeen asti.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Just ne neljä tuntia varmaan Venäjällä olisikin aloite ja kontrolli. Kai hyökkääjällä aina on etuaikaa.

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Mekkala on sikäli omituinen, koska Haglund totesi suunnilleen samoin jo 7.3.2014, kun oli Pohjoismaiden puolustuministerien tapaaminen:

"Maailma muuttuu nopeasti, kuten tilanne Ukrainassa on osoittanut. Heitän kysymyksen, mitä jos kaikki Pohjoismaat olisivat muutaman vuoden sisällä sekä Naton jäseniä että EU:n jäseniä. Niin ei todennäköisesti tapahdu, mutta se on mahdollista. Poliitikkojen pitää olla valmiita ja avoimia muutoksille, sanoi Haglund." (TS)
http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/604349/Pohjoismai...

Venäjähän tässä on kärjistämällä muuttanut omia asenteitaan. Se on siellä maan sisäiseen käyttöön tarkoitettua jupinaa.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

" Rokka pelkäsi."

" Tänään oli pelko kenties sentään vielä suurempi kuin ennen."

Tuntematon sotilas, Väinö Linna.

minnam ahonen

Terveestä pelosta on vielä matkaa alistumiseen.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Terve pelko on sitä että skarppaa eikä sählää ja hajota.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

On aivan loogista että populistipuolueen edustaja haluaa sekoittaa suomalaisten rivejä ja kaipaa Kekkosen aikaa jolloin vallan sai Kekkonen joka osasi pelata kansan peloilla ja pitää niitä yllä.
Persut tulevat nyt saamaan vaalivoiton ja kysymys on miten Suomi selviää heidän matalaotsaisuutensa kanssa.
Luulen että syntyy joku kansanliike mimeltä "persuista huolimatta" jossa pidetään korvat auki ja osataan välttää kaikkia yhteyksiä missä persut levittävät nurinaansa ja hedelmätöntä pullisteluaan. Kaikki seurueet joissa keskitytään vali vali tyyliin saavat jäädä ilman niitä jotka ottavat vastuun omasta roolistaan sen sijaan että valittaisivat koko ajan.
Soinin viimeinen vali vali oli että pohjoismaisten puolustusministerien julkilausumaan ollut heti virallisesti käännetty suomeksi. Olisi käyttänyt puoluetukiaan siihen että olisi käännättänyt sen virallista käännöstä odotellessa. Persujen menestys nojaa hommakiihkoilijoihin jotka ovat kääntäneet rasistista propagandaa ruotsista suomeen kymmenen vuoden ajan ja levittänyt sitä systemaattisesti palstoille esim tälle palstalle. Aika koomista että sitten pistetään vali vali kun ruotsiksi tulee teksitiä joka oikeasti koskee meitä.
Kun liturgiat tulivat Neuvostoliitosta ne tietysti tulivat aina suomeksi koska ne oli siellä kaikki räätälöity ja siellä jo valmiiksi käännetty.
Soini kaipaa bresnevin aikaa kaikella tavalla. Silloin ei tarvinnut suomalaisten muuta kuin tehdä keittää sellua.
Kun ollaan lännen kanssa tekemisisää ollaan itse mukana mitä ei voi sanoa neukkusuomettuneisuusajasta. Tietysti paperit tulivat heti käännettyinä koska määräysvalta ja aloite oli Kremlin käsissä.
Sehän on vain hyvä merkki että pohjoimaisesta kokouksesta ei ollut valmiiksi käännettyä paperia!!!
http://www.hs.fi/politiikka/a1428805774836?jako=e0...

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Mitä mieltä olet, toimiko Haglund täysin omin päin? Hän vaikuttaa järkevältä kaverilta ja luulenkin, että hänen selustansa on jollain tavoin varmistettu. Ihan kaikille puolustusministeriön kirjeluonnosta ei ole voinut näyttää, koska sen vuotaminen julkisuuteen tai venäläisille olisi voinut romuttaa koko pitkään valmistellun yhteispohjoismaisen hankkeen.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"Viranomaiset tutkivat joitakin henkilökohtaisia tietokoneita."

http://vnk.fi/artikkeli/-/asset_publisher/valtione...

Petteri Hiienkoski

On siinä NATO-intoilijoilla Haglundissa keulakuva! Haavekuva. Tämän ritarin kannattajat uskottelevat itselleen haavekuvastaan hassuja. Kun Haglund tajuaa mokanneen hän vähättelee yhteisartikkeliaan toteamalla, että sehän olikin vain yksityinen mielipide... On siinä suoraselkäisyyttä kerrakseen!

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Haglund teki sen mitä miehen piti. Rassukat haukkuvat, mutta eivät pysty osoittamaan virhettä. Kateellisuus on suomalainen erityispiirre, ollaan kateellisia vaikka toisen osoittamasta rohkeudesta, vai mitä Hiienkoski?

Petteri Hiienkoski

Se, että presidentti Niinistön mielestä suhteiden tarkoituksellinen rapauttaminen ei palvelisi kenenkään etua, sisältää viitteen siitä hänellä on perusteita olettaa, että jotkut rapauttaisivat suhteita tarkoituksellisesti. Tämä on vakava asia. Tiedämme hyvin kenelle presidentti viestinsä suuntaisi ja miksi. Annan täyden tukeni hänen johtamalleen ulkopolitiikalle, kuten olen tähänkin asti tehnyt.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset